Menu
RSS

Eşgüdüm Kurulu: Ülkemiz Büyük Bir Badire Atlatmıştır

Eşgüdüm Kurulu: Ülkemiz Büyük Bir Badire Atlatmıştır

Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu son gelişmeleri değerlendirmek üzere yaptıkları toplantı sonrası ortak bir açıklama yaptılar. Yapılan açıklamada ülkemizin darbe girişimi nedeniyle büyük bir badire atlattığını, darbe sonrası yapılacakların da demokrasi ve insan hakları ilkelerine uygun yapılması gerektiğin idile getirmişlerdir.

Yapılan Açıklama Şöyle;

“Ülkemiz anayasal düzen ve demokrasiye yönelik büyük bir badire atlatmıştır. Terör tehdidi, emperyalist saldırı ve adeta kuşatma altındayken gerçekleşen bu gözü dönmüş kalkışmanın vahameti ortadadır.

Demokrasiden, insan haklarından yana olan Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu bu ilkelerimizin gereği olarak saldırıyı şiddetle kınamaktadır. Kalkışma sırasında şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allah`tan Rahmet, yaralılara şifalar diliyoruz.

Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu olarak demokrasiye, mili egemenliğe dayalı parlamenter sisteme, bağlılığımızı bir kez daha yineliyor, bundan sonra yapılacakların demokrasi ve insan hakları ilkelerine uygun olarak yürütülmesi, sağlanan ulusal mutabakatın sürdürülmesi için gereğinin tüm ilgili ve yetkililerce yapılması en büyük dileğimizdir.

yukarı çık
0
Paylaşım