Menu
RSS

Firari Gaspçı Antalya Polisinden de Kaçmayı Başardı

Firari Gaspçı Antalya Polisinden de Kaçmayı Başardı

Eskişehir’de gasp suçundan aranan 39 yaşındaki Ramazan T., Antalya'da polisi görünce otomobili bırakıp ormanlık alanda izini kaybettirdi. Olay, saat 03.00 sıralarında Döşemealtı ilçesinde başlayıp, Kepez ilçesinde devam etti.

Döşemealtı'nda uygulama yapan polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan 24 BU 184 plakalı aracın sürücüsü, polisi alarma geçirdi. Kepez üstünden şehir merkezi istikametine geldiği görülen otomobili durdurmak için Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tüm yolları tuttu.

Hayvanat Bahçesi girişinde polisin yolu kapadığını gören şüpheli, otomobili ters istikametten sürerek Kepez seyir alanına doğru kaçmaya başladı. Bu sırada otomobilin çok hızlı seyrettiği ve ekiplerin can güvenliklerini alarak müdahalede bulunmaları yönünde polis telsizinden sık sık anons edildi.

 

Otomobili Kepez seyir alanına park eden şüpheli, ormanlık alana doğru yaya olarak kaçışını sürdürdü. 'Dur' ihtarına uymayarak ormanlık alana giren şüpheliyi durdurmak isteyen polis ekipleri havaya defalarca uyarı atışı yaptı.

Sırtındaki çantayı bırakarak kaçmayı sürdüren şüpheliyi bulmak için ağaç ve çalılıklar içinde arama yapıldı. Polisler, park halindeki tüm araçları da kontrol etti. Yaklaşık 1 saatlik arama sonuç vermezken, şüphelinin kaçarken bıraktığı çantada inceleme yapıldı.

Yapılan inceleme sonunda kaçan kişinin Ramazan T. olduğu belirlendi. Ramazan T.'nin Eskişehir'de gasp suçundan kesinleşmiş hapis cezası olduğu ve arandığı ortaya çıktı.

yukarı çık
0
Paylaşım