Menu
RSS

GSF Öğrencileri Stres Attı

GSF Öğrencileri Stres Attı

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi'nin (GSF) öğretim üyeleri ve öğrencileri 'Bahar Şenliği'nde bir araya geldi. GSF'nin bahçesinde düzenlenen şenliğe grafik, fotoğraf, sinema-tv, heykel, seramik, geleneksel el sanatları, moda tasarımı, sahne dekorları ve kostümleri bölümlerinin öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve örenciler katıldı.

GSF Dekanı Prof. Sadettin Sarı şenliğin açılışında yaptığı konuşmada, "Bahar geldi çiçekler açtı, parklar, bahçeler rengârenk oldu. Fakültemizin bahçesi de yeşerdi.

Derslerin, sınavların yoğunlaştığı günler yaşıyoruz. Şenliğimizle, sevgili öğrencilerimiz birbirleriyle kaynaşıp, müzik eşliğinde eğlenerek biraz olsun rahatlasın istedik. Öğrencilerime başarı dileklerimi sunuyorum" dedi.

Öğrencilerin organizasyonuyla gerçekleşen mini şenlikte, müzik bölümünün öğrencilerinden oluşan orkestra, birbirinden güzel neşeli şarkıları seslendirdi.

İçerisinde bahar ve yaz mevsimlerini, sevgiyi, kardeşliği anlatan sözcüklerin bulunduğu şarkılara alkışlarıyla destek veren öğrenciler, hep bir ağızdan da eşlik etti. Öğrenciler, şarkılar eşliğinde doyasıya dans edip stres attı.

yukarı çık
0
Paylaşım