Menu
RSS

İbradı Belediyesi’nin Kar Mücadelesi

İbradı Belediyesi’nin Kar Mücadelesi

Antalya’nın İbradı İlçesi'nde 3 gün etkili olan yoğun kar yağışının ardından kapanan yollara İbradı Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri müdahale etti.

İbradı'da 3 gündür devam eden kar yağışı yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Kar yağışının başlamasının ardından İbradı Belediyesi'ne bağlı Karla Mücadele Ekipleri de çalışmaya başladı. Vatandaşın mağdur olmaması amacıyla kapanan yollara müdahale edilirken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hasta, yaşlı ve evden çıkamayacak durumda olanlara da ekmek dağıttı.

Aralıksız süren karla mücadele çalışmalarında ilçe merkezi ve mahallelerdeki ana yollar ve caddelerin yanı sıra konutların giriş- çıkışlarında kullanılan yan yollar da kardan temizlendi. Ekipler araçların giremediği bölgelerdeki yolları ise kürekle temizledi.

Karla mücadele ekipleri bölgede gelen ihbarları da değerlendirerek yolda kalanların yardımına koştu. Belediyeye ait hasta nakil ambulansı ve sağlık teknikerinin de 24 saat görev yaptığı çalışmalarda sağlık sorunları yaşayanlara yardım edildi.

Bölgede son yılların en sert kışının yaşandığına dikkat çeken İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, kış hazırlıklarının yaz sonundan tamamlandığını söyledi.

Küçükkuru, "Kar yağışının başlamasıyla ekiplerimiz yollarda biriken kara anında müdahale etti. Ekiplerimizin gece- gündüz demeden yaptığı özverili çalışmaları sayesinde halkımız önemli bir mağduriyet yaşamadı" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım