Menu
RSS

Kadın Gazeteciler Eğirdir’e Hayran Kaldı

Kadın Gazeteciler Eğirdir’e Hayran Kaldı

Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürlüğü “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla Antalya-Burdur ve Isparta’da görev yapan kadın gazeteciler için Eğirdir gezisi düzenledi.

Kadın gazeteciler organizasyonun ev sahipliğini yapan Belediye Başkanı Ömer ŞENGÖL ile Eğirdir Rüya Park’ta bir araya gelerek bilgi aldılar. Birbirinden değişik hayvanları yakından görme fırsatı yakalayan kadın gazeteciler at binme deneyimini de yaşadılar.

Belediye Basın Danışmanı İlhan ŞİMŞEK’in rehberliğinde Eğirdir’i gezen heyet Eğirdir Nafiz Yürekli Turizm Oteli’nin muhteşem manzarasındaki yemeğin ardından Akpınar Seyir Tepesine çıkarak bol bol fotoğraf çekti.

Program sırasında Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket KARAHAN da Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Esen DİLER’e çiçek takdim ederek tüm meslektaşlarının kadınlar gününü kutladı ve heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Program sonunda  Başkan ŞENGÖL, gazetecilerle röportaj gerçekleştirirken konuk heyete “elmaliçe” tatlısı ve elma reçeli ikram etti. Elma yemekleri üzerine bir kitabın da hazırlığında olduklarını belirten ŞENGÖL, konuklara elma ve elma reçeli hediye etti.

Kadın gazeteciler Eğirdir’in güzelliğinden ve Başkan ŞENGÖL ile ekibinin misafirperverliğinden son derece memnun ayrılırken Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Esen Diler de bu memnuniyeti ifade ederek  “Basın Dostu” diye nitelediği  Başkan ŞENGÖL’e teşekkür etti.

yukarı çık
0
Paylaşım