Menu
RSS

Kepez’de GSF Öğretim Görevlilerinden Resim Sergisi

Kepez’de GSF Öğretim Görevlilerinden Resim Sergisi

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim görevlilerinin karma sergisi, Kepez’deki Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde açıldı. Her ay en az 100 kültür ve sanat etkinliğine ev sahipliği yapan Kepez’deki Erdem Bayazıt Kültür Merkezi, bu kez de Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim görevlilerinin karma sergisine mekân oldu.

Yar. Doç. Dr. Mehmet Sağ küratörlüğünde hazırlanan ‘Bahara Merhaba’ adlı karma sergide, fakültenin 32 öğretim üyesinin eserleri bir araya getirildi.

Tütüncü’ye Teşekkür

Serginin açılış kurdelesini Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü ile birlikte kesen GSF Dekanı Prof. Saadettin Sarı, ev sahipliğinden dolayı Başkan Tütüncü’ye teşekkür etti.

Kepez Belediyesi’nin sanat adına yaptığı çalışmalarla Antalya’ya damga vurduğunu belirten Prof. Sarı, bu hassasiyetten duyduğu memnuniyetini ifade etti.

Estetik İhtiyacımızı Karşılayacak

Kapanışı 17 Nisan’da olacak olan serginin açılışını yapan Tütüncü de bir konuşma yaptı.

Bu sergi de bir araya getirilmiş sanat ürünlerinin sanata duyarlılıklarını daha da arttıracağına ve estetik ihtiyacı karşılayacağından şüphe etmediğini belirten Tütüncü, “Böylesi güzel bir serginin burada açılmasından dolayı memnunum.

Şu anda içinde bulunduğumuz mekân, her ay en az 2 sergi olmak üzere ortalama 100 kültür ve sanat etkinliğine ev sahipliği yapıyor.” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım