Menu
RSS

Kepezliler Doğayla İç İçe

Kepezliler Doğayla İç İçe

Kepez Belediyesi tarafından sosyal ve sportif bir faaliyet olarak sürdürülen 7’den 70’e Doğa Yürüyüşü projesi ile belirli aralıklarda farklı noktalara geziler düzenleniyor. Kültür ve sanatın vücut bulduğu Kepez’de doğayla bir arada olma fırsatı sunan 7’den 70’e Doğa Yürüyüşü projesi kapsamında yaklaşık 100 kişilik ekip yeni yerler keşfetmek üzere yola çıkıyor.

Hem yeni yerler keşfetme şansını, hem de sosyalleşerek sportif bir faaliyette bulunma imkânını bir arada sunan proje, Kepezli vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Kepez Belediyesi tarafından onlarca noktaya düzenlenen doğa yürüyüşleri, şehirden kaçmaya fırsat arayan vatandaşlara profesyonel ekiple gezi imkânı sunuyor.

Milli Dağcı, doğa rehberi Ömer Faruk Gülşen’in liderliğinde farklı yaş ve meslek gruplarından yaklaşık 100 kişi her 15 günde bir farklı noktalara doğru yola çıkıyor. Ücretsiz servisler ile ulaşım imkânı bulan gezi ekibi, bu ayki Cebel Ovası, Han Gediği ve Susuz Ovası turunda yeni yerler keşfetti. Macera dolu etkinliğin yeni rotası Kozarası Bostan Alanı olacak.

Yoğun talep gören doğa yürüyüşleri farklı yaş gruplarından yüzlerce insanı doğa ve tarih ile buluşturuyor. Şubat ayı gezilerinin ikincisi 27 Şubat Cumartesi günü Kozarası Bostan Alanı’na olacak. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi önünden kalkacak servislerle gerçekleşecek organizasyon ile ilgili duyurular, doga.kepez-bld.gov.tr adresinden takip edilebilecek.

yukarı çık
0
Paylaşım