Menu
RSS

KESK Antalya’dan Açığa Alınan Kamu Çalışanları İçin İmza Kampanyası

KESK Antalya’dan Açığa Alınan Kamu Çalışanları İçin İmza Kampanyası

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'nun (KESK), 'İhraç edilen ve açığa alınan kamu görevlileri göreve iade edilsin' talebiyle başlattığı yurt genelinde başlattığı imza kampanyası, eş zamanlı olarak Antalya'da başladı.

Kazım Özalp Caddesi Kışlahan Meydanı'nda öğle saatlerinde toplanan KESK'e bağlı bir grup sendika üyesi ile siyasi parti temsilcileri, önce basın açıklaması yaptı, ardından imza kampanyasını başlattı. Grup adına basına açıklama yapan KESK Dönem Sözcüsü Mustafa Ayar, baskı, ihraç ve açığa almalarla susturulamayacaklarını söyledi.

Ayar, "Haklı mücadelemizi baskı altına almaya çalışan, her türlü hukuk dışı ve fiili uygulamalar karşısında geçmişte olduğu gibi bugün de sessiz kalmayacağız. Ortak değerlerimize sahip çıkmaya devam edecek, fiili ve meşru mücadelemizi her koşulda sürdürmek için birbirimize daha fazla kenetleneceğiz. Yurt genelinde eş zamanlı başlatılan imza kampanyamıza tüm Antalyalıların destek vermesini bekliyoruz" dedi.

Mustafa Ayar, 15 Ekim tarihine kadar sürecek imza kampanyasının sadece sokakta değil, işyerlerinde de devam edeceğini sözlerine ekledi.

yukarı çık
0
Paylaşım