Menu
RSS

KKTC’li Başkanlar Aksu’da

KKTC’li Başkanlar Aksu’da

6.Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarına katılmak için Antalya’ya gelen Kıbrıs Türk Belediyeler Birliğine üye belediye başkanları eşleri ile birlikte Aksu Belediyesi’ni ziyaret etti.

Aksu Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Tatlısu Belediyesi’nin başkanı olan Hayri Orçan’ın da aralarında bulunduğu heyet, Başkan Halil Şahin’den Aksu hakkında bilgiler aldı.

Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı için Antalya’da bulunan Kıbrıs Türk Belediyeler Birliğine üye belediyeler Aksu Belediyesi’ni ziyaret etti.

Gönyeli Belediye Başkanı ve Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Yalçın Benli, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü, Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan, Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif, Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun, Alayköy Belediye Başkanı Hulusi Manisoy, Serdarlı Belediye Başkanı Salih Bayraktar,

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Taşer Aybar, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Sekreteri Fatma Yağlı ve belediye başkanlarının eşleri Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Yardımcıları Ahmet Aydoğmuş, Nevzat Bozarslan, Yusuf Koçyiğit, Meclis üyeleri Yaşar Sözen, Nedim Darıcı ve İbrahim Köseoğlu da yer aldı.

Konuk belediye başkanlarına Aksu hakkında bilgiler veren Başkan Şahin, ziyaret anısına Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan’ın sağlıklı beslenme konusunda yazdığı kitaplardan hediye etti.

yukarı çık
0
Paylaşım