Menu
RSS

Kumluca Belediyesi Cumhuriyet Meydanı'nda Aşure Dağıttı

Kumluca Belediyesi Cumhuriyet Meydanı'nda Aşure Dağıttı

Kumluca Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolaysıyla, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara Aşure dağıtıldı. Kumluca Belediyesi tarafından organize edilen aşure ikramına, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Ak Parti İlçe Başkanı

Arif Yavuzer, MHP İlçe Başkanı Yücel Kaplan, Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Aşure ikramı öncesi yapılan duanın ardından, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, aşure kazanlarının başına geçerek vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, her yıl geleneksel olarak Muharrem ayında birlik, beraberlik ve kaynaşma duygunu oluşturmak, insanları bir araya getirmek amacıyla aşure ikramı yaptıklarını, bu yıl da güzel etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi.

Aşurenin tüm giderlerinin Kumluca Belediyesi tarafından karşılandığını belirten Çetinkaya, "Bu güzel etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan halkımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bugün aşure ikramı dolayısıyla yaklaşık 2500 kişi bir araya geldi" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım