Menu
RSS

Kumluca’da Kadir Gecesi İftarı

Kumluca’da Kadir Gecesi İftarı

Antalya’nın Kumluca İlçesi'nde geleneksel Kadir Gecesi iftarı yapıldı. Giderleri hayırseverler tarafından karşılanan ve ilçedeki restoranlarla pişirilen yemeklerin ikram edildiği geleneksel Kadir Gecesi iftarı Orhan Günay Parkı Kültür Hanı'nda yapıldı.

İftar programına Kaymakam Polat Kara, Ak Parti Milletvekili Atay Uslu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İl Müftüsü Osman Artan ve diğer protokol üyeleriyle, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İftar öncesi din görevlileri tarafından Kuran ve ilahiler okundu. Kürsüden iftara katılanlara seslenen İl Müftüsü Osman Artan da kardeşlik mesajları verirken, İslam alemi ve Müslümanların daha çok birbirine kenetlenmesi gerektiğini söyledi. Ezanın okunmasıyla iftara katılan yüzlerce kişi birlikte oruç açtı.

Kaymakam Polat Kara, bu yıl 18'incisi gerçekleştirilen Kadir Gecesi iftar programında ilçe halkıyla bir araya gelmenin mutluluğu ve huzurunu yaşadıklarını söyledi.

Ak Parti Milletvekili Atay Uslu, Ramazan'ın bereket, paylaşma, birlik ve beraberlik ayı olduğunu aktarırken, bunun en güzel örneğinin de yıllardır Kumluca'da devam eden Kadir Gecesi iftarı olduğunu kaydetti.

İftar programı İl Müftüsü Osman Artan'ın duasıyla sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım