Menu
RSS

Mahalleliden Başkan Çetinkaya'ya Ziyaret Ve Teşekkür

Mahalleliden Başkan Çetinkaya'ya Ziyaret Ve Teşekkür

Antalya’nın Kumluca İlçesi'ne bağlı Sarıkavak Mahallesi sakinleri Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret ederek dere ıslah çalışmasının devam etmesini istedi. Sarıkavak Mahallesi sakinleri, Muhtar Niyazi Karakaya ile birlikte Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

Mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Çetinkaya'ya teşekkür eden mahalle sakinleri, dere ıslah çalışmasının da devamını istedi.

Muhtar Niyazi Karakaya, geçen haziran ayında meydana gelen orman yangınından mahallelerinin büyük bölümünün etkilendiğini, yollarının da bozuk olduğunu söyledi. Belediye tarafından mahalle yollarının büyük bölümünde asfalt çalışması yapıldığını aktaran Karakaya, "Mahallemizin yollarında asfalt çalışması yapıldı.

Bunun yanında Üleşik Deresi'nin devamı mahallemiz içinden geçen derede ıslah çalışması yapılmasını istiyoruz. Özellikle orman yangını sonrası aşırı yağışlarda mahallemiz sel tehlikesi yaşayabilir" dedi.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ihtiyaç duyulan her yere imkanlar dahlinde en iyi hizmet yapmaya çalıştıklarını, yapılan hizmetlerden insanların memnun kalmasının kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.

Sarıkavak'taki yol çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Çetinkaya, "Dere ıslah çalışmaları bildiğiniz gibi Devlet Su İşleri tarafından yapılıyor. Şu anda bahsettiğiniz derenin devamında çalışma yapılıyor. Ancak dere güzergahında mülkiyet sorunu var.

Bu sorunlar çözülebilirse çalışmalar devam eder. Ben özellikle dere ıslahları konusunda DSİ Bölge Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Bahsettiğiniz çalışmanın devamı konusunda da DSİ Bölge Müdürümüz ile gerekli görüşmeleri yapıyoruz" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım