Menu
RSS

Manavgat Adliyesine Bırakacakları Siyah Çelenk’i Ağaca Bıraktılar

Manavgat Adliyesine Bırakacakları Siyah Çelenk’i Ağaca Bıraktılar

Büyük Birlik Partisi (BBP) Manavgat İlçe Teşkilatı üyesi bir grup Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaşamını yitirdiği helikopter kazasıyla ilgili davada takipsizlik kararı verilmesine tepki için Manavgat Adliyesi'ne siyah çelenk bırakmak istedi. Polisin adliye dışına çıkardığı grup, çelengi caddedeki bir ağaca yaslayıp dağıldı.

BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır ve yönetim kurulu üyeleri Manavgat Adliyesi önünde basın açıklaması yapmak ve adliye binasına siyah çelenk bırakmak için geldi.

8 kişilik grup adliye girişinde polis engeliyle karşılaştı. Bir süre yapılan görüşmelerin ardından grup polis tarafından adliye bahçesi dışına çıkarıldı.

Adliye dışında sırtları adliye binasına dönük olacak şekilde açıklama yapmalarına da izin verilmeyen grup, cadde ortasında bir ağacın altında basına açıklama yaptı.

'Muhsin Yazıcıoğlu için adalet herkes için adalet' yazılı pankart açan grup adına BBY İlçe Başkanı Mehmet Çayır konuştu.

İktidarın yargıya baskı yaptığını savunan Çayır, davaya takipsizlik kararı verilmesini eleştirdi. Basın açıklamasının ardından grup 'Adalet arıyoruz. BBP' yazılı siyah çelengi ağaca yaslayıp, dağıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım