Menu
RSS

Manavgat MYO’dan Hayırsever Özden’e Ziyaret

Manavgat MYO’dan Hayırsever Özden’e Ziyaret

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Hakan Sert, Manavgat Güreş Ağası Hasan Özden’i ziyaret ederek yardımlarından dolayı teşekkür etti. Ziyarette Hasan Özden, 50 bin TL’lik yardım çekini MYO Müdürü Sert’e teslim etti.

Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Sert ve Öğr. Gör. Gözde Seval Ergün, turizmci iş adamı Hasan Özden’e Manavgat MYO’a yaptığı bağış için teşekkür ziyaretinde bulundu.

Özden, Manavgat Güreşlerinde güreş ağalığını yeniden kazandıktan sonra Emniyet ve Jandarmanın yanı sıra Manavgat Meslek Yüksek Okulu’na 50 bin lira bağışta bulunacağını açıklamıştı.

Ziyaret sırasında 50 bin Tl’lik yardım çekini Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hakan Sert’e teslim eden Hasan Özden, Manavgat’ın kalkınması açısından yükseköğretimin önem taşıdığının, eğitim ve öğretimin her zaman desteğe ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Özden, bu bağlamda, verilen bu desteğin diğer Manavgatlı hayırseverleri de harekete geçirmesi temennisini vurguladı.

Doç. Dr. Hakan Sert, hayırsever Hasan Özden’e ilçenin sosyoekonomik açıdan daha iyi noktalara gelmesinde yükseköğretimin rolüne verdiği önemden ve gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

yukarı çık
0
Paylaşım