Menu
RSS

Manavgat’taki Oda Başkanlarından Salim Aksoy Saldırısına Kınama

Manavgat’taki Oda Başkanlarından Salim Aksoy Saldırısına Kınama

Manavgat’ta bulunan sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürü Salim Aksoy'a yapılan saldırıyı kınadı.

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifi Başkanı Nazif Bıyıklıoğlu, Manavgat Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Manavgat Servisçiler Odası Başkanı Mahir Çınar, Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Abdullah Akça, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin

MASMO Başkanı Nezih Özgenç, Manavgat Şehir İçi Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Emin Kaya, Manavgat Şoförler Odası Başkan vekili Galip Özden, Manavgat ve Çevresi Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürü Kazım Ünal'ın da yer aldığı grup Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde bir araya gelerek Kooperatif Müdürü Salim Aksoy'a geçen cuma gerçekleştirilen saldırıyla ilgili ortak açıklama yaptı.

STK temsilcileri adına açıklamayı Nazif Bıyıklıoğlu okudu. Salim Aksoy'un kimliği belirsiz kişi tarafından darp edildiğini belirten Bıyıklıoğlu, "Bu yapılan iğrenç saldırı kooperatifimize, yönetim ve denetim kurulumuza yapılmıştır.

Bu tür zorbalıklar, kaba kuvvet ancak cahil insanların, eğitimsiz kişilerin başvuracağı yöntemlerdendir. Bu saldırının faillerinin en kısa sürede yakalanacağına, adalet önünde hesap vereceğine, cezasız kalmayacaklarına dair inancımız tamdır" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım