Menu
RSS

MATSO'nun ‘Sosyal Medyanın Etkin Kullanımı’ Eğitimine Yoğun İlgi

MATSO'nun ‘Sosyal Medyanın Etkin Kullanımı’ Eğitimine Yoğun İlgi

MATSO'da Meclis Üyesi Ali Karaarslan, ticarette firmaların sosyal medya kanalları aracılığı müşterileri hem iletişim kurduklarını hem de marka algılarını kuvvetlendirdiklerini söyledi. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO)'da "Sosyal Medyanın Etkin Kullanımı" eğitimi sona erdi.

Yoğun katılımın olduğu eğitim sonunda katılımcılara eğitim sonunda kursiyerlere sertifikaları MATSO Meclis Üyesi Ali Karaarslan tarafından verildi.

Sertifika töreninde konuşan Karaarslan, MATSO yönetimi olarak göreve gelmelerinin hemen ardından MATSO bünyesinde kurdukları belirterek "Girişimcilik Akademisi ile üyelerin ve çalışanlarının ticari, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişimine katkı sağlayarak, onların ekonomik hayatta gerektirdiği özelliklerle donatılmasını için panel konferans, sempozyum, toplantı ve kurslar düzenliyoruz" dedi.

Sosyal Medya İle Markı Algısı Kuvvetlendiriliyor

Sosyal medyanın günümüzde en önemli iletişim araçlarından birisi olduğuna işaret eden Karaarslan; “Ticarette firmalar müşteri ile iletişimlerini ya da tanıtımlarını sosyal medya kanalları aracılığı kuruyor hem de marka algılarını kuvvetlendiriyor.

Günümüz şartlarında sosyal medya kullananlar yarışa 1-0 önde başlıyor. Biz de üyelerimizin günümüz şartlarına ayak uydurması ve sosyal medyayı etkin kullanmaları için bu eğitimi açtık” dedi.

Karaarslan, eğitimin faydalı olacağını kaydederek katılımcılara sertifikalarını takdim etti. Eğitim toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım