Menu
RSS

MHP Kepez’den Mannheim Türk Ocağının Futbolcularına Ziyaret

MHP Kepez’den Mannheim Türk Ocağının Futbolcularına Ziyaret

Antalya Lara'da Kamp yapan Mannheim Türk Oçağının Futbol Kulübü 1. FC Turanspor'u bugün Kepez MHP İlçe Başkan'ı, Mehmet Seyyar, Merkez Disiplin Üyesi Mustafa Aksoy, İlçe Başkan Yardımcıları Mehmet-Ali Çelik, Hasan Gelmek Ve Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Görgülü ve İsmail Alçelik'in yanısıra eski İl Başkan’ı ve şimdiki Meclis üyesi Ali-Baki Sarıca ziyaret etti.

1. FC Turanspor - Bölkower SV maçını izleyen heyet, maçdan önce Türkfederasyon üçüncü Bölge Başkanı Mehmet Güngör'e, Osmanlı armasını hediye etti. 1. FC Turanspor futbolcuları ile tanıştıktan sonra resim çektiren Mehmet Seyyar, maçdan sonra şu sözleri söyledi:

"Biz yurt dışında Türk milletini, Türk milliyetçilerin ve Bozkurt'ların net duruşunu temsil ettikleri için, Gençlerimizi sokakların karanlıklarından alıp spora yönlendirdikleri için, yurt dışında yaptıkları çalışmalarla milliyetçi duruşunu temsil etikleri için, ben Mannheim Turanspor'a teşekkür ediyorum. O amaçla ziyaretimizi yaptık.

Bu ziyaretten dolayı gururluyuz, mutluyuz. Aynı şekilde arkadaşlarımızı inşallah, Başkan'larımızı ve takımımızı müsait bir Zaman'da teşkilatımıza bekliyoruz. Yurtdışında yaşayan bütün hemşerilerimize bizden selam iletmenizi istiyoruz."

yukarı çık
0
Paylaşım