Menu
RSS

Şairler Antalya Çıralı'dan Seslenecek

Şairler Antalya Çıralı'dan Seslenecek

Antalya’da şair Musa Fırat'ın organizasyonuyla gerçekleşen ve 22 yıldan beri şiir severleri bir araya getiren 'Dolunay'da Şiir ve Müzik Gecesi' adlı şiir etkinliğinin 252'ncisi, 17 Temmuz Pazar akşamı Çıralı'da gerçekleşecek.

Şair Musa Fırat, doğa harikası olan Çıralı'da muhteşem bir şiir gecesi düzenleneceğini belirtti, şiir severleri etkinliğe davet etti. Fırat, sabah erken saatte Çıralı'ya hareket edileceğini, Kemer İlçesi'nin Beldibi mevkiinde çay molası verileceğini, Çıralı'ya ulaşınca da şiir gecesi öncesi isteyenlerin denize girip serinleyeceğini, resim, seramik, heykel sanatçılarının da bütün gün workshop çalışması yapacaklarını, üretilen eserlerin açık havada sergileneceğini, şairlerin kitaplarını imzalayacağını belirtti.

Musa Fırat, "252'nci şiir gecesinin Çıralı'nın akşam karanlığında mum ışığı önünde, şarkılar- türküler eşliğinde gerçekleşecek. Gecede, Temmuz ayında yaşamlarını yitiren ünlü şairler de şiirleriyle hatırlanacak" dedi.

Fırat, geleneksel hale getirilen ve direnişin simgesi olarak bilinen sarı yazma da bazı katılımcılara hediye edileceğini de söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım