Menu
RSS

Serik Halkı Gönül Sofrasında Buluştu

Serik Halkı Gönül Sofrasında Buluştu

Serik Belediyesi ramazan ayı münasebetiyle büyük bir iftar programı organize etti ve binlerce Serikliyi aynı sofrada topladı. Ramazan ayı boyunca birçok kez iftar programı organize eden Serik Belediyesi, Ramazan’ın son haftasında mübarek Ramazan ayını binlerce Seriklinin katıldığı büyük bir iftar yemeği ile uğurladı.

Binlerce kişinin katıldığı iftar yemeğinde Ak Parti İl Başkanı Av. Rıza Sümer, İlçe Kaymakamı Dr. Rıfat Altan, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Antalya Büyük Şehir Belediyesi Başkan vekili Esat Göyük, İl yönetim kurulu üyeleri ve Serik protokolü de yer aldı.

Düzenlenen büyük iftar daveti binlerce masanın kurulduğu Atatürk caddesinde gerçekleşti. Oldukça yoğun ilgi gösterilen iftar programı Kuranı kerim tilavetiyle başladı ve okunan dualar ile vatandaşlar iftarlarını açtı.

Çalık: ‘Gün Birlik Olma Günüdür’

Yemekten sonra vatandaşları selamlayan Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık: ‘ Gönül soframıza hoş geldiniz. Bu kadar yoğun katılımın olması gelenek görenek ve kültürümüze ne kadar bağlı olduğumuzu gösteriyor.

Bu sofralar bizlerin kardeşlik bağlarını güçlendiren, birlik beraberliğimizi, milli ve manevi duygularımızın pekiştiği gönül sofralarıdır.’

Her yıl kurdukları mütevazı iftar sofraları ile dünyaya birlik mesajları verdiklerini belirten belediye başkanı, İstanbul Atatürk Hava Limanında yaşanan hain terör saldırısından dolayı üzgün olduklarını ve hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, yaralılara acil şifalar dileklerini iletti.

Başkan Çalık: ‘ gün birlik olma günüdür. Tarih boyunca bu vatanı ve kardeşlik bağlarımızı parçalamak isteyen insanlar olmuştur, fakat başarılı olamamışlardır; şu kalabalığa baktıkça olamayacaklarını da görmek bizleri mutlu ediyor. Birlik beraberliğimiz daim olsun’ ifadelerini kullandı.

Serik’te şimdiye kadar yapılan en büyük iftar programı olduğunu dile getiren vatandaşlar, böylesine güzel bir iftar yemeği organize ettiği için başkan Çalık’a teşekkür ettiler.

Ayrıca yemek almak için kuyrukta beklemediklerini, paketler halinde masalarına servis edildiğini söyleyen vatandaşlar iftar programından oldukça memnun ayrıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım