Menu
RSS

Serik’te Şehit Ve Gazileri Anma Etkinliği

Serik’te Şehit Ve Gazileri Anma Etkinliği

Antalya’nın Serik İlçesi'nde şehit ve gazileri anma, birlik ve dayanışma etkinliği düzenlendi. Serik'e bağlı Gebiz Mahallesi'nde düzenlenen şehit ve gazileri anma, birlik ve dayanışma etkinliğine, şehit aileleri ve gaziler ve ailelerinin yanı sıra

Kaymakam Rıfat Altan, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Ece, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Müftüsü Mehmet Malkoç, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, çevre mahalle muhtarları ile yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Etkinlikte konuşan Kaymakam Rıfat Altan, ülkenin şer odaklarının saldırısına maruz kaldığını söyledi. Kaymakam Altan, "İnşallah daha önceki zamanlarda Kurtuluş Savaşı döneminde başardığımız gibi bu sıkıntıları da el ele birlik içinde aşacağımızdan eminim" dedi.

Belediye Başkanı Ramazan Çalık da "Bugün burada bir olduğumuzu gösterdiniz. Serik'in, Türkiye'nin sesini her yere duyuracağız" diye konuştu.

Etkinlikte Gebiz Ortaokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Kadriye Tunç'un okuduğu Şehit Olursam Ağlama Anne adlı şiir duygulu anlar yaşatırken, bazı şehit ve gazi aileleri gözyaşlarını tutamadı. Program Müftü Malkoç'un duasının ardından yemek ikramı ile sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım