Menu
RSS

Huzurumuzu Bozmaya Çalışanlar Amaçlarına Ulaşamayacaklar

Huzurumuzu Bozmaya Çalışanlar Amaçlarına Ulaşamayacaklar

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, Ankara Kızılay’da düzenlenen bombalı saldırıyla alakalı yazılı bir açıklama yaparak saldırıyı kınadı.

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, milletimizi derinden sarsan ve kedere boğan Ankara Kızılay’da düzenlenen bombalı saldırı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Sevimçok açıklamasında, “Özellikle sivil vatandaşlarımızın yoğunlukla bulunduğu yerlerde yapılan bu hain saldırıların, saldırıları planlayıp gerçekleştiren habis zihniyetlerin, milli birlik ve huzurumuzu bozma gayreti içerisinde olduklarını ve sokaktaki vatandaşın sinir uçlarıyla da oynayarak halkı galeyana getirme amacı içerisinde olduklarını açıkça göstermektedir.” İfadesini kullandı.

Sevimçok’un açıklaması şöyle:

“Türkiye’nin kalbinin attığı bir yerde masum sivilleri hedef alarak düzenlenen bu bombalı saldırı, ülkemizi karıştırmak isteyerek milli birlik ve huzurumuzu bozmak niyetinde olan karanlık mihrakların alçakça planladıkları kanlı bir terör eylemidir.

Saldırıları planlayıp gerçekleştiren habis zihniyetler, milli birlik ve huzurumuzu bozma gayreti içerisinde olup sokaktaki vatandaşımızın sinir uçlarıyla da oynayarak halkı galeyana getirme amacı içerisindedirler.

Burada yapılması gereken, vatandaşlarımızın omuz omuza vererek Türkiye düşmanlarına karşı tek yürek ve düşünce olarak birleşip itidalli davranarak bu habis beyinlerin planlarını bozmak olacaktır. Burada ben esnaflarımıza da seslenmek istiyorum.

Sizler cadde ve sokakların bir nevi bekçileri, gözü, kulağısınız. Dükkânlarınızın çevresinde gördüğünüz her şüpheli durumu ya da kişileri mutlaka güvenlik güçlerimize bildirin. Belki de sizlerin sayenizde yeni bir üzücü olayın vuku bulması da böylelikle engellenebilir. Her şeyi devletten beklememek lazım çünkü bu vatan hepimizin. Zaman, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkma vaktidir.

Zaman, birlik ve beraberlik vaktidir. Bu vatana ihanet edenlere ve hainlere asla fırsat vermeyelim. Şunu herkes bilmelidir ki, hiçbir terör örgütü ve onların bu hain saldırıları şehit kanlarıyla sulanmış bu vatan toprağını karıştıramayacak ve teslim alamayacaktır. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

yukarı çık
0
Paylaşım