Menu
RSS

TARSİM, Uruguay’ın Özel Konuğu Oldu

TARSİM, Uruguay’ın Özel Konuğu Oldu

TARSİM, Uruguay’ın Punta Del Este şehrinde, 08-11 Mart tarihleri arasında düzenlenen 14’üncü ALASA (Latin Amerika Bitkisel Ürün Sigortalarını Geliştirme Birliği) Kongresi’ne özel konuk olarak katılarak, başarılarını dünya ülkeleriyle paylaştı.

İki yılda bir uluslararası düzeyde gerçekleştirilen ALASA (Latin Amerika Bitkisel Ürün Sigortalarını Geliştirme Birliği) Kongresi’ne bu yıl TARSİM de katıldı. Bu yıl on dördüncüsü gerçekleştirilen Kongre’ye 17 farklı ülkeden yüzlerce konuk katıldı.

Tarım Sigortalarında sürdürülebilir programların öne çıkarılması, devlet destekli sistemlerin rolü ve teknolojik yenilikler gibi başlıkların ele alındığı Kongre’ye ülkemizi temsilen TARSİM Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kemaloğlu,

Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Karasu, Yönetim Kurulu Üyesi ve TARSİM Genel Müdürü Yusuf Cemil Satoğlu ile Dış İlişkiler ve Reasürans Müdürü Gamze Us katıldı.

Organizasyon çerçevesinde bir sunum gerçekleştiren Satoğlu, Kamu-Özel Sektör işbirliğinin dünyadaki en başarılı temsilcilerinden biri olan Sistem’in 10 yıllık süreçte geçirdiği aşamalara, elde edilen sonuçlara ve teknolojinin Sistem içinde yoğun olarak kullanımına ilişkin bilgiler verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım