Menu
RSS

Türkiye’nin En Büyük ‘Balık Çarşısı’ Antalya’ya Açılıyor!

Türkiye’nin En Büyük ‘Balık Çarşısı’ Antalya’ya Açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Düdenpark içerisinde yapımı devam eden Balık Çarşısı'nda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin en büyük balık çarşısını hayata geçiriyor. EKDAĞ A.Ş bünyesinde Düdenpark'ta faaliyet gösterecek Balık Çarşısı;

modern mimarisi, kaliteli ve hesaplı hizmet anlayışıyla Antalyalılarla hizmet verecek. Daha önce el sanatları sergi ve satış alanı olarak kullanılan atıl durumdaki alanı yeniden düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, Balık Çarşısı ve restoran olarak oluşturduğu yeni tesisle sağlıklı ve modern koşullarda hizmet verecek.

BAŞKAN TÜREL İNCELEDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel eşi Ebru Türel ile birlikte EKDAĞ A.Ş'nin işleteceği tesiste inceleme yaptı, yetkililerden bilgi aldı. EKDAĞ A.Ş Genel Müdürü Murtaza Tamyürek'ten Balık Çarşısı ile ilgili bilgi alan Başkan Türel, restoranı gezdi, her detayı inceledi.

Balık Çarşısı'nı çok beğenen Başkan Türel, sağlıklı, hijyenik ve modern koşullarda 4.5 milyon TL bedelle hizmete açılacak tesisin kısa sürede açılacağını söyledi.

UYGUN FİYAT KALİTELİ HİZMET

2500 metrekarelik alanda son teknoloji mutfak sistemleriyle donatılan Balık Çarşısı, alışılmışın dışında hizmetleriyle ön plana çıkıyor. Vatandaşların Balık Çarşısı'ndan dilediği et ve balık ürünlerini temizletip alabileceği ya da restoran bölümüne götürerek pişirtebileceği tesiste fiyatlar da oldukça uygun olacak.

TESİS TÜM İHTİYACA CEVAP VERECEK

Tesiste aynı zamanda pide çeşitleri ve sebze-meyve stantları, pastane de yer alacak. Açılır kapanır tente sistemi, deniz manzaralı terası, mescitleri, engelli lavaboları, ücretsiz otoparkıyla tamamen yeni bir görünüme kavuşan sosyal tesis, yenilenen konseptiyle tüm ihtiyaçlara cevap verecek.

yukarı çık
0
Paylaşım