Menu
RSS

Vali Karaloğlu, Muhtarları Dinledi

Vali Karaloğlu, Muhtarları Dinledi

Antalya Valisi Münir Karaoğlu, Elmalı ve Korkuteli ilçeleri muhtarlarıyla değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Vali Münir Karaloğlu, Elmalı İlçesi'nde ilkini gerçekleştirdiği muhtarlarla değerlendirme toplantısında, Elmalı ve Korkuteli ilçeleri muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Karaloğlu, toplantı öncesi Elmalı Kaymakamı Gürbüz Saltaş'ı makamında ziyaret ederek brifing aldı. Vali Münir Karaloğlu, daha sonra değerlendirme toplantısına geçti.

Toplantıda konuşan Vali Münir Karaloğlu, ilkini gerçekleştirecekleri muhtarlar toplantısıyla Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, bölge müdürleri, il ve ilçe kurum müdürleriyle birlikte Elmalı ve Korkuteli muhtarlarının sorunlarını dinleyeceklerini ifade etti.

Vali Karaloğlu, toplantıda öncelikle muhtarların dinleneceğini belirterek, "Her kurum notlarını alacak, dile getirilen sorunların çözülüp çözülemeyeceğine karar vereceğiz. Sonra biz Valilik Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) üzerinden sorunların çözümünü takip edeceğiz" dedi.

Korkuteli ve Elmalı'nın yayla ilçeleri olduğunu kaydeden Vali Karaloğlu, "Havası da yaylası da en güzel iki ilçemiz. Muhtarlar toplantımıza bu ilçelerden başlamak istedik. Bundan sonra buna benzer toplantıları ilçelerimizde yapmaya devam edeceğiz.

Vatandaşın ve muhtarların ayağına giderek onları dinlemeye devam edeceğiz. Muhtarlarımız bizim için her zaman değerliydi. Ama son dönemde Cumhurbaşkanımız külliyede muhtarları misafir etmeye başladıktan sonra muhtarlar bizim için çok daha değerli hale geldi. Amacımız problemi yerinde görerek hızlı bir şekilde çözmek" diye konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

yukarı çık
0
Paylaşım