Menu
RSS

YÖRSİAD’da Konu: Ailede Birlik, İşletmede Sürdürebilirlilik!

YÖRSİAD’da Konu: Ailede Birlik, İşletmede Sürdürebilirlilik!

TAİDER ( Aile İşletmeleri Birliği ) Yönetim Kurulu Başkanı Sümer Tömek Bayındır'ın katıldığı "Ailede Birlik, İşletmede sürdürebilirlilik" konulu, YÖRSİAD 2016 Faaliyet Yılı Şubat Ayı Olağan Toplantısı Porto Bello Hotel’de gerçekleştirildi.

Birçok SİAD Başkan ve yetkilisinin katılılığı toplantıda YÖRSİAD üyeleri Deniz Buklet Firması Sahibi Deniz Danışman ve Asel Mermer Sahibi Hakan Varol şirketlerini tanıttı. Yeni YÖRSİAD üyesi Özlem Helvacıoğlu’na ise rozeti konuk TAİDER Başkanı Sümer Tömek Bayındır tarafından takıldı.

SİAD’ların buluştuğu gece!

Toplantıya ANTGİAD Bakanı Volkan Barutçu, ANTİAD Başkanı Musa Saraç, ANTKİAD Başkanı Leman Sedef Tuna, ANTİMDER Başkanı İsmail Volkan, IGSİAD Başkanı Alper Bayhan, KETOB Başkan vekili Şener Gürler, Yörükler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Ömer Köroğlu, Burdur Ticaret Odası Meclis Başkanı Hikmet Çangır, AGT CEO’su Mehmet Semih Söylemez, Levent Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Atıl Pekşen gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda YÖRSİAD üyesi katıldı.

Denizli ziyaretleri iyi geçti, sırada Isparta ve Burdur var!

YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, dernek olarak çalışmalarını üyeler ve gelen konuklar ile paylaştı. Yoğun bir tempo ile çalışmalara devam ettiklerini belirten Beken, son olarak Denizli’de Denizli Valiliği, Ticaret Borası, Ticaret Odası, AYSİAD (Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği) ile DEGİAD (Denizli Genç İşadamları Derneği)’a ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, önümüzdeki günlerde Isparta ve Burdur’a da ziyaretler gerçekleştireceklerini ve YÖRSİAD’ın projelerini burada da paylaşacaklarını ifade etti.

Runtalya’da AÇEV için koşacaklar, Kadın Müzesi’ne katkı koymaya devam edecekler!

Başkan Semih Beken, 6 Mart’ta Antalya’da düzenlenecek olan Runtalya Maratonuna geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda katılacaklarını belirterek, “ Bu yıl da Runtalya Maratonunda YÖRSİAD olarak AÇEV yararına koşacağız. AÇEV’le birlikte bir farkındalık yaratmak istiyoruz. Anne çocuk eğitim Vakfı’na hem finansman anlamında destek koymak hem de Anne Çocuk Vakfının ne kadar önemli olduğunu ön plana çıkarmak için bu koşuya katılacağız. Bu arada Antalya Tanıtım Vakfı’nın yaptığı Kadın Müzesine katkı koyuyoruz.

Bundan da büyük mutluluk duyuyoruz. Antalya Tanıtım Vakfı, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret Odası, Antalya Müzesinden sonra da beşinci katkı koyan derneğimiz oldu. Kadın müzesine bir katkımız daha olacak. Tüm bunların yanı sıra Antalya’mız için çok önem taşıyan en önemli projelerimizden birisi olan Akdeniz Ekonomi Zirvesi ile ilgili de çalışmaların devam ettiğini söylemek isterim. Bu zirvede de oldukça iddialıyız” dedi.

Aile işletmeleri ülkemiz için önemli bir yer teşkil ediyor!

TAİDER ( Aile İşletmeleri Birliği ) Yönetim Kurulu Başkanı Sümer Tömek Bayındır'a teşekkür eden YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, aile işletmelerinin ülkemiz için önemine dikkat çekti. Beken, “Değerli konuğumuza çok teşekkür ediyoruz. Aramızda bulunan tüm üyelerimiz neredeyse aile işletmesi. Aile işletmeleri ülkemiz için önemli bir yer teşkil ediyor. Aile işletmelerinin başarısı, Türkiye’nin başarısı olacaktır. Bizler bu günlere geldiysek aile şirketlerimiz ile birlikte geldik” dedi.

Ülke çapında farkındalığı arttırmak ve aile işletmeleri konusunda referans gösterilmek!

TAİDER ( Aile İşletmeleri Birliği ) Yönetim Kurulu Başkanı Sümer Tömek Bayındır Antalya’da olmaktan ve YÖRSİAD üyeleri ile bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu. Bayındır yaptığı konuşmasında, “Üç yıl önce, 40 kurucu üye ile aile işletmelerinin nesiller boyu gelişmesi ve sürdürülmesine katkıda bulunmak amacıyla çıktığımız yolculuğumuzda, 124 Aile Şirketi üyesi, 380 bireysel üyeye ulaştık.

Yukarı doğru seyreden bu hızlı ivme amaçlarımız arasında yer alan “ülke çapında farkındalığı arttırmak ve aile işletmeleri konusunda referans gösterilmek” çerçevesinde başarılı olduğumuzu gösterirken, bizleri daha fazla aile şirketine ulaşmaya teşvik ediyor” diye konuştu.

YÖRSİAD üyelerini Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’ne davet etti

Her yıl düzenlediğimiz Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’nin bu yıl 3.sünü gerçekleştireceklerini de söyleyen Sümer Tömek Bayındır , “ Aile şirketleri bilincinin yurt genelinde artmış olmasında zirvelerimizin büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. 2016 yılı Ekim ayında düzenleyeceğimiz zirvemiz İlk günü tüm katılımcılara, ikinci gün sadece gelecek nesil temsilcilerine açık olacak.

Zirvemize yurtiçi ve yurtdışından birçok ilginç konuk katılacak. Tarihini şimdiden ajandalarınıza kaydetmenizi tavsiye eder, sizleri de bu önemli zirveye bekleriz” dedi.

Toplantı sonrası, YÖRSİAD Başkanı Semih BEKEN, plaket yerine konuk Sümer Tömek Bayındır’a AÇEV adına sunulan bağışın belgesini vererek teşekkürlerini sundu ve tüm YÖRSİAD ailesi ile birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirildi.

yukarı çık
0
Paylaşım