Menu
RSS

YÖRSİAD’dan Başkan Çetinkaya’ya Geçmiş Olsun Ziyareti

YÖRSİAD’dan Başkan Çetinkaya’ya Geçmiş Olsun Ziyareti

Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği (YÖRSİAD) Başkanı Semih Beken ve yönetim kurulu üyeleri, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

YÖRSİAD Başkanı Semih Beken ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

YÖRSİAD Başkanı Beken geçen hafta yaşanan orman yangınlarından büyük üzüntü duyduklarını ve hem geçmiş olsun demek hem de yangından zarar görenler için yapılabilecekleri görüşmek adına geldiklerini söyledi.

Yangın sonrası ilçe halkının büyük bir dayanışma örneği göstererek, yangından etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlattığını aktaran Beken, "Biz de Yörüklerin en güzel hasletlerinden olan birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu yansıtmak adına geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın. Ayrıca başkanımıza, Yörük kültürüne verdiği desteklerden dolayı da teşekkür ettik. İnşallah bundan sonraki zamanlarda Yörük kültürünü yaşatmak adına güzel çalışmalar yapacağız" dedi.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Beken ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Yangının büyük bir doğal afet olduğunu belirten Başkan Çetinkaya, 4 gün süreyle yaşanan yangının ardından yaraları sarmaya çalıştıklarını kaydetti.

İlçe halkının kadirşinas ve duyarlı davranışlarıyla yangından etkilenen vatandaşların acı ve hüzünlerini en aza indirmek ve bayramı hep birlikte coşku içerisinde geçirmek amacıyla yardım kampanyası başlattıklarını vurgulayan Başkan Çetinkaya, ilk 2 günde yardımsever vatandaşlar tarafından önemli bir miktar nakdi para toplandığını ve bu yardımların bayramdan önce yangından etkilenen vatandaşlara ulaştırılacağını belirtti.

Ziyaretin sonunda YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, Başkan Hüsamettin Çetinkaya'ya kefiye hediye etti.

yukarı çık
0
Paylaşım