Menu
RSS

Antalya Kaş’ta Eski MHP’li Meclis Üyesi Bıçaklı Saldırıda Yaralandı

Antalya Kaş’ta Eski MHP’li Meclis Üyesi Bıçaklı Saldırıda Yaralandı

Antalya’nın Kaş İlçesi'nde, kapanan Ova Belediyesi'nin MHP'li meclis üyesi 44 yaşındaki Mustafa Albezirgan, bıçaklı saldırıda yaralandı. Kaş'a bağlı Ova Mahallesi'nde dün saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayda,

berberde tıraş olan Mustafa Albezirgan ile içeri giren 19 yaşındaki Semih A. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Semih A. yanındaki bıçakla Albezirgan'a saldırdı.

Albezirgan'ın boynundan yaralandığı saldırının ardından Semih A. olay yerinden kaçtı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı ağır yaralı Mustafa Albezirgan, ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne oradan da Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Saldırgan Semih A. ise Kınık Karakol Komutanlığı ekiplerince, saklandığı Ova Mahallesi'nde yakalandı. Karakoldaki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen A. ilk sorgusunda, Mustafa Albezirgan'la aralarında husumet olduğunu, berber dükkanında tartıştıklarını ve kendisine küfrettiği için bıçakladığını anlattı. Semih A.'nın işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Mustafa Albezirgan, Ova Belediyesi kapanmadan önceki dönem DP'den meclis üyesi seçilmiş, daha sonra dönemin Belediye Başkanı Tevfik Taner'le birlikte MHP'ye geçmişti.

yukarı çık
0
Paylaşım