Menu
RSS
Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya, 19 Mayıs Atatürk'ü An...

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam Ücret 20 TL’ye Yükseldi

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam…

UKOME Genel Kurulu’nda alınan ...

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taksime Yürümek İsterken Tutuklananlara Sahip Çıkıyoruz!

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taks…

1 Mayıs’ta Taksim’e yürümek is...

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Prev Next

Antalya T.Borsası Başkanı Çandır, Tarıma Destek İstedi

Antalya T.Borsası Başkanı Çandır, Tarıma Destek İstedi

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Bakanı Ali Çandır, tarıma dayalı organize sanayi bölgelerinin hayata geçirilmesi, atıl durumdaki TİGEM arazilerinin tarıma kazandırılması, Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'in yurt dışına çıkarılması konularında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan destek istedi.

Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, ATB'yi ziyaret etti. ATB Başkanı Ali Çandır, ATB Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, ATB Yönetim kurulu, meclis ve komite üyelerinin bulunduğu ziyarette,

Çavuşoğlu'na Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ile milletvekili adayı Mustafa Erkan eşlik etti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na ziyareti için teşekkür eden ATB Başkanı Ali Çandır, Bakan Çavuşoğlu'nun Borsa'yı en çok ziyaret eden Antalya milletvekili olduğunu, rekorunu elinde tuttuğunu söyledi.

Bakan Çavuşoğlu'nun tarım ve kentle ilgili her sorunda yanlarında yer aldığına değinen Başkan Çandır, "Aradığımızda bütün yoğunluğuna rağmen bize dönüş yapıp, sorunumuzla ilgilendiği için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

'Tarım Hak Ettiği Yere Gelmeli'

Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Ali Çandır, tüm partilerde olduğu gibi Ak Parti'nin seçim beyannamesinde tarıma önemli yer ayrılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çandır, “Umuyorum, seçimler sağlıklı bir şekilde tamamlanır. Tarımla ilgili sorunlara çözüm bulunduğu bir dönem olur, tarımımız ve üreticimiz hak ettiği yere gelir" dedi.

Başkan Çandır, kente kazandırılan Zeytinpark, süs bitkileri sektörünü geliştirecek hazine arazilerinin envanterine ulaşım, tarıma dayalı organize sanayi bölgelerinin hayata geçirilmesi,

atıl durumdaki TİGEM arazilerinin tarıma kazandırılması, Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'in yurt dışına çıkarılması konularında da Bakan Çavuşoğlu'ndan destek istedi.

'ATB En Sevdiğim Kurumların Başında'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise Antalya Ticaret Borsası'nın en sevdiği kurumların başında geldiğini kaydetti. Genel kurulda yeniden göreve seçilen Ali Çandır ve yönetimini tebrik eden Mevlüt Çavuşoğlu, başarılar diledi.

Türkiye'nin sorunlarına duyarlı sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerinin siyasilerin işini kolaylaştırdığını söyleyen Çavuşoğlu, "Sorunlara birlikte çözüm buluyor, birlikte yeni projeler üretiyoruz.

Ali Çandır ve Borsamız bu manada gerçekten Antalya'nın en aktif, en dinamik kurumlarından bir tanesi. O nedenle sizleri tebrik ediyorum" dedi.

'İhracatın Önündeki Engelleri Kaldırdık'

Tarımla ilgili yürütülen çalışmalarla ilgili üyelere bilgi veren Bakan Çavuşoğlu, "Tarım ürünlerinin ihracatının önündeki engelleri kaldırmak için çaba sarf ediyoruz. Ürünlerimizi yeni piyasalara ulaştırmak için çalışıyoruz.

Antalya'dan dünyaya ihracat edilen ürün çeşitliliği artıyor. Rusya ile yaşadığımız uçak düşürme krizinden sonra aşama aşama tarım ürünlerinin ihracatı önündeki engelleri kaldırdık" diye konuştu.

Antalya'ya hızlı tren sözü veren Bakan Çavuşoğlu, karayolunda yapılan iyileştirmelerle ulaşımın kolaylaştığını söyledi.

Antalya'ya yapılacak yatırımlarla ilgili de bilgiler veren Çavuşoğlu, “Samimi, sıcak ev sahipliği ve dostluğunuz için teşekkür ediyorum" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım