Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalyalı Hasan Artık Duyuyor!

Antalyalı Hasan Artık Duyuyor!

İşitme kaybı nedeniyle eğitim hayatı sona ermek üzere olan 12 yaşındaki Hasan Kastarlı, artık duyuyor. Hasan’ın durumunu Hürriyet Akdeniz’in “Hasan’ı Okutamadık” manşeti ile öğrendiklerini anlatan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, “Hürriyet güzel bir iş yaptı. Bu tür haberler bizi harekete geçiriyor” dedi.

İki kulağında oluşan ağır işitme kaybı nedeniyle eğitim hayatı sona ermek üzere olan 12 yaşındaki Hasan Kastarlı, işitme cihazına kavuştu.

Acıbadem Sağlık Grubu’nun desteği ile temin edilen cihazlar Hasan’ın yeniden duymasını sağladı. Hasan, cihazları takıldıktan hemen sonra kendisine burs desteği veren Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin ile bir araya geldi.

Herkese Teşekkür Ediyorum

Buluşmada küçük Hasan şunları söyledi: “Yeniden duyabilmek gerçekten çok güzel. Artık ailemi, arkadaşlarımı, öğretmenlerimi ve sizleri duyabiliyorum. İnşallah başarılı bir öğrenci olup avukat olmayı istiyorum. Bu hedefim için var gücümle çalışacağım. Bana inanan güvenen herkese teşekkür ediyorum. Bana gösterilen güveni boşa çıkarmayacağım.”

Gerekli Katkıyı Sunacağız

Hasan’ın durumunu Hürriyet’in “Hasan’ı Okutamadık” manşeti ile öğrendiklerini anlatan ATSO Başkanı Çetin, “Hürriyet güzel bir iş yaptı. Bu tür haberler bizi harekete geçiriyor. Aslında kulak cihazını biz almak istiyorduk ama başka hayırseverler daha hızlı davranmış.

Biz de Hasan’ın eğitim ve diğer sağlık giderleri ile ilgili katkı sunacağız. Yeter ki Hasan okusun ve vatana millete hayırlı bir birey olsun. Bu süreç içinde üzerimize düşen ne varsa yapacağız” diye konuştu.   

Hayırseverler Sırada

Kastarlı ailesine gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını kaydeden Haşimişcan Mahallesi Muhtarı Halil Ay, “Antalya Valiliği ve Muratpaşa Belediyesi’nin de süreçle ilgili harekete geçti, çok sayıda hayırsever bana ulaşarak yardım talebinde bulundu.

Biz başvuruların hepsini değerlendiriyoruz. Böyle bir duyarlılığın oluştuğunu görmek gerçekten mutluluk verici. Özellikle Hasan’ın yeniden duyması anlatılamaz bir mutluluk” dedi. Salim Uzun/Hürriyet

yukarı çık
0
Paylaşım