Menu
RSS

Başkan Şahin Evi Yanan Ailenin Yanında

  • Yazan 
Başkan Şahin Evi Yanan Ailenin Yanında

Altıntaş Mahallesinde oturan Adıgüzel ailesinin evlerinde ufo ısıtıcı devrilmesi sonucu yangın çıktı. Çocuk odası kullanılamaz hale gelirken baba Alper Adıgüzel ve kızı yangından hafif yaralanarak kurtuldu. Aksu Belediyesi aileye destek olurken, Belediye Başkanı Halil Şahin de aileyi evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Aksu Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında ilçede hizmetlerini sürdürüyor. Vatandaşların kötü günlerinde de yanında olmaya özen gösteren Belediye Başkanı Halil Şahin, evi yanan bir aileyi ziyaret etti. Altıntaş Mahallesinde oturan Alper ve Hatice Adıgüzel çiftinin çocuk odalarında ufo ısıtıcısının devrilmesi sonucu yangın çıktı.

Çocuklarını kurtarmaya çalışan baba Alper Adıgüzel’in ayakları yanarken kızının da hafif şekilde elleri yandı. Durumu haber alan Aksu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü aileye yaralarını sarmada yardımcı oldu.

Evin eski haline dönmesi ile Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun, Ahmet Aydoğmuş ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi olan Yaşar Sözen Adıgüzel çiftini ziyaret etti. Aileye üzüntülerini dile getiren Başkan Şahin, geçmiş olsun dileklerini iletti.

yukarı çık
0
Paylaşım