Menu
RSS

CHP Finike’den Andrea Doria Koyu Uyarısı!

CHP Finike’den Andrea Doria Koyu Uyarısı!

CHP Finike İlçe Başkanı Okan Tanır, Andrea Doria Koyu'nun her türlü siyasi ve ekonomik menfaat kaygısından korunması gerektiği konusunda kararlı olduklarını söyledi. CHP Finike İlçe Başkanı Okan Tanır ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü tasarrufunda bulunan

'Andrea Doria Koyu'nun Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 yıllığına kiralanmak istenmesine tepki gösterdi. Konuya ilişkin basın açıklaması yapan İlçe Başkanı Okan Tanır, "İlçemizin doğal harikalarından biri olan ve halen Antalya Orman Bölge Müdürlüğü tasarrufunda bulunan 'Andrea Doria Koyu'nun Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralanması için Büyükşehir Encümeni'ne yetki verilmesine dair meclis kararı üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur" dedi.

Andrea Doria Koyu'nun her türlü siyasi ve ekonomik menfaatten uzak tutulması gerektiğini vurgulayan Tanır, "Andrea Doria Koyu sadece ilçemizin değil, Antalya'mızın ve ülkemizin sahip olduğu bir tabiat harikasıdır.

Bu eşsiz tabiat varlığının her türlü siyasi ve ekonomik menfaat kaygısından korunması gerektiği hususunda kararlıyız. Bahse konu koyun; hukuksuz ve halk yararından uzak bir uygulamaya tabi tutulmasına, halkın isteklerini görmezden gelen tasarrufların hayata geçirilmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım