Menu
RSS

Finike’de Gençlik Hizmetleri Birimi Kuruldu

Finike’de Gençlik Hizmetleri Birimi Kuruldu

Finike Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından kaymakamlığın onay ve desteğiyle 'Gençlik Hizmetleri Birimi' kuruldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Yıldız, Antalya Valisi Münir Karaloğlu talimatı, İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu desteğiyle Gençlik Merkezi Birimi kurulduğunu kaydetti.

Yıldız, Finike Kaymakamlığı onay ve desteğiyle kurulan birimde, Belediye, İlçe Spor, Milli Eğitim, Müftülük, Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Gençlik ve Spor Kulübü, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerin komisyon üyesi olarak yer aldığını kaydetti.

Süleyman Yıldız, oluşturulan bu komisyonun ilçede yaşayan gençlerle diyalog kurarak gerek gençlik projeleri, gerekse geleneksel, sosyal, kültürel ve sporsal faaliyetlere dâhil olmalarını sağlayacağını ifade etti.

Gençlerin, sağlam temeller üzerinde yetişmeleri açısından spor faaliyetlerinin önemli olduğunu belirten Yıldız, Gençlik Hizmetleri Birimi'nin kurulmasına katkı sağlayan kurum ve kuruluşların temsilcilerine teşekkür etti.

yukarı çık
0
Paylaşım