Menu
RSS

Finike MHP Yeni Yönetimini Tanıttı

Finike MHP Yeni Yönetimini Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Finike İlçe Başkanı Ali Arıcı, düzenlediği basın toplantısında yeni yönetim kurulunu tanıttı. MHP Finike İlçe binasında düzenlenen toplantıya, MHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Necmettin Gökkaya,

İlçe Başkanı Ali Arıcı, Kumluca İlçe Başkanı Yücel Kaplan, belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

MHP Finike İlçe Başkanı Ali Arıcı, bayrak değişimi sonucu üstlendiği görevi, layıkıyla yürütmek için çalışacağını, ağır bir sorumluluk aldığını söyledi.

Bunun bilincinde olduğunu kaydeden Arıcı, "Bayrağı daha yükseğe taşımak için tüm gücümle çalışacağım. Bu süreçte, bütün MHP'li arkadaşlarımın ve özellikle bizden önceki yöneticilerin destek ve katkılarını önemsiyorum" dedi.

MHP'yi Finike'de birinci parti yapmanın nihai hedefleri olduğunu anlatan Arıcı, "Bunu gerçekleştirmenin tek yolu kendi iç sorunlarıyla mücadeleden kurtulmuş, halka umut veren bir MHP'dir.

Finike'de ciddi bir yerel yönetim sorunu yaşanmakta. Yaşanan sorunlara ilişkin gelecek nesillerin hakkını koruyan ve çözümler içeren projelerimiz mevcut. Bu projelerimiz hızla halkla paylaşmaya ve anlatmaya başlayacağız" diye konuştu. Yönetim kurulunun tanıtılmasının ardından davetlilere Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım