Menu
RSS

Gazipaşalı Büfeci Hırsızlardan Korunmak İçin Bakın Ne Yaptı

Gazipaşalı Büfeci Hırsızlardan Korunmak İçin Bakın Ne Yaptı

Antalya’nın Gazipaşa İlçesi'nde büfe işletmecisi Ali Alparslan, 10 ayda üç kez hırsızların hedefi olan işyerini korumak için çareyi köpekli önlem almakta buldu. Gece büfeyi kapattıktan sonra köpeği içeride bırakan Alparslan, bu şekilde hırsızları uzak tutmaya çalışıyor.

Gazipaşa'da uzun süredir büfe işletmeciliği yapan Ali Alparslan'ın işyeri son 10 ayda üç kez hırsızların hedefi oldu. Hırsızları bulmak için güvenlik güçleri çalışmasını sürdürürken, işyeri sahibi de kendince önlem almaya karar verdi.

Bekçilik yapması için bakımını üstlendiği ve tüm kayıtlarını yaptırdığı eğitimli pitbul cinsi köpeği gece kapattığı işyerine bırakan Ali Alparslan, 'Aleks' adını verdiği köpeği sayesinde işyerinin hırsızlardan korunduğunu söyledi.

Son Geldiklerinde Kasayı Soydular

İşyerinin üç kez soyulduğunu anlatan Ali Alparslan, daha öncekilerde alkollü içecekler ve sigaraları çalan hırsızların son geldiklerinde ise dükkândaki çelik kasayı açarak içindeki para ve eşine ait ziynet eşyaları ile alkollü içecekler ve güvenlik kamerasının kayıt yaptığı hard diski de çalarak kayıplara karıştığını aktardı.

Gözüm Arkada Kalmıyor

Gazipaşa Belediyesi'nin ilçe merkezindeki büfe ve marketlerin saat 01.00- 08.00 arası kapalı olması yönünde kararı olduğunu ve bu nedenle gece işyerini kapatmak zorunda kaldığını kaydeden Ali Alparslan, "Bunu fırsat bilen hırsızlar dükkânlarımızı soyuyor.

Ben ve benim gibi işletmecileri zor durumda bırakıyor. 10 ayda üç kez işletmem kimliği belirsiz kişilerce soyuldu ve meçhul olarak kaldı. Bir kez daha aynı durumla karşılaşmamak için çareyi bekçi köpeğinde bulduk.

Gece dükkânımı kapatıp evime gidince gözüm arkada kalmıyor, rahat bir şekilde uyuyorum. Bizi bu hallere koyanlar utansın" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım