Menu
RSS

İbradı Belediyesi’nin ‘El Ele Gönül Gönüle’ İftarları Başladı

İbradı Belediyesi’nin ‘El Ele Gönül Gönüle’ İftarları Başladı

İbradı Belediyesi Ramazan ayı nedeni ile ilçeye bağlı tüm mahallelerde sırayla iftar yemeği vermeye başladı. Son iki yıldır düzenli olarak her mahallede gerçekleştirilen 'El Ele Gönül Gönüle' iftarları bu yılda Ramazan süresince devam edecek.

İftar Yemeklerine vatandaşların yoğun katılımı dikkat çekerken Ramazan boyunca toplam 5000 kişiye iftar yemeği verilecek.

Ramazanın ilk iftarı İlçe Merkezinde 800 kişinin katılımı ile gerçekleştiren İbradı Belediyesi İftar sofralarını Ormana, Ürünlü, Çukurviran, Düzlen, Maşat, Üzümdere ve Başlar mahallerinde de önümüzdeki günlerde kuracak.

Vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirirken iftar sofralarında Alabalık, Pilav, Mercimek Çorbası, Salata ve un helvasından oluşan bir menü ikram ediliyor.

İftar sofralarında misafirleri kapıda karşılayarak yemek servislerini yapan İbradı Belediye Başkanı Av.Serkan Küçükuru Yüzlerce İbradılıyı aynı sofrada buluşturmanın hazzını yaşadıklarını vurgulayarak ‘Ramazan Ayının manevi atmosferinde birlik ve beraberliğimizi kurduğumuz iftar sofralarında pekiştiriyoruz.

Bu sofralar halkımızın birlik ve bütünlüğünü ifade etmesi bakımından büyük önem arz etmektedir.’dedi.

İftar sonrasında vatandaşlarla yapılan sohbetlerde mahallelilerin sorunlarını yerinde dinleme fırsatı bulduklarını dile getiren Başkan Küçükkuru ‘İftar sonrası vatandaşlarımızla sohbet ederek mahallerin sorunlarını ve çözümlerini müzakere etme fırsatı buluyoruz.

Bu uygulamamız her yıl Ramazan Ayında gelenekselleşerek devam edecek’ dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım