Menu
RSS

İbradı’da Söz Çocukların

İbradı’da Söz Çocukların

İbradı Belediyesinin organize ettiği Gazeteci-Yazar Salim Koçak'ın hazırlayıp sunduğu 'Salim Amcayla Söz Çocukların' adlı çocuk etkinliği ilçe merkezi ve mahallelerde çocuklarla buluşmaya başladı.

İlki İbradı'nın Ormana Mahallesinde gerçekleştirilen etkinlikte müzik eşliğinde eğlendirirken öğreten çeşitli oyunlar sergilendi. Evet - Hayır yarışmasından Kahkaha yarışmasına, Mantık Sorularından yetenek yarışmalarına kadar pek çok detayın yer aldığı programa çocukların yoğun ilgisi dikkat çekti.

Çeşitli hediyeler ile kitapların dağıtıldığı etkinlikte Mert Albayrak tarafından bir de gitar dinletisi sunumu yapıldı.

Yaz aylarında çocukların boş zamanlarını daha etkin kullanabilmesi ve eğlenirken öğrenmesi için böyle bir etkinlik organize ettiklerine dikkat çeken İbradı Belediye Başkanı Av.Serkan Küçükkuru ' Bu etkinliklerimiz aracılığıyla çocuklarımızın hem boş zamanlarını daha verimli kullanıyorlar hem de kendilerine olan güvenleri artıyor.

Etkinlikte yapılan yarışmalar ve oyunlarla pratik düşünme yetenekleri gelişiyor' dedi.

İbradı Belediyesi ayrıca yaz boyunca her perşembe saat: 18:00'de 'Salim Amcayla Gül Eğlen Düşün Öğren' adlı çocuk eğlence programı ile her cuma günü saat 18:00'de ise tiyatro Atölye Çalışmalarını Muammer Aksoy Kültür Evi'nde çocuklarla buluşturuyor.

yukarı çık
0
Paylaşım