Menu
RSS

Isparta Valisi’den Köylere Ziyaret

Isparta Valisi’den Köylere Ziyaret

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, merkez Güneyce ve Çukur köylerini ziyaret etti. Vatandaşlarla buluşan Vali Günaydın iletilen talep ve önerileri dinleyerek beraberinde bulunan yetkililere taleplerle ilgili çalışma yapılması talimatı verdi.

Vali Şehmus Günaydın ilk olarak Güneyce Köyü'nü ziyaret etti. Öncelikle kadınların taleplerini dinleyen Vali Günadyın, Kapıkaya Yolu'nun asfalt kaplanması ve sulama suyunun güneş enerjisiyle pompalanması talepleriyle ilgili

İl Özel İdaresi yetkililerine talimat verdi. Vali Günaydın, Güneyce- Çukur Köy grup yolunun sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi. Vali Günaydın ayrıca vatandaşlardan trafik kurallarına uymaları konusunda da söz aldı.

Güneyce Köyü'nde vatandaşlar tarafından iletilen diğer talepleri de dinleyen Vali Günaydın, afet konutları kapsamında Isparta merkezde 39 adet konut yapılacağını kaydetti.

Ardından Çukur Köyü'ne geçen Vali Günaydın, burada da öncelikli olarak kadınların taleplerini dinledi. Vali Şehmus Günaydın, köyün içme suyu dağıtımının güneş enerjisiyle sağlanmaya başlandığını,

bu sayede artık daha düşük su faturası ödeneceği bilgisini verdi. Vali Günaydın, 2018 yılında köyün ihtiyacı olan kilit parke taşının temin edileceğini de kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım