Menu
RSS

Kaş Kent Konseyi'nden Atatürk Kültür Merkezi Önerisi

Kaş Kent Konseyi'nden Atatürk Kültür Merkezi Önerisi

Kaş Kent Konseyi tarafından Atatürk Kültür Merkezi yapılması için belediyeye öneri verilmesi kararlaştırıldı. Kaş Kent Konseyi ekim ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda Kaş Ziraat Odası yanındaki 911 metrekarelik arsanın kültür alanı olarak ilan edilmesi istendi.

Bu işlem gerçekleştikten sonra alana Kaş'a yakışır Atatürk Kültür Merkezi yapılması konusunda Kaş Belediyesi'ne oybirliğiyle öneri götürülmesi kararlaştırıldı.

Kaymakamlık, belediye ve kent konseyi olarak ortaklaşa bir tarım ve turizm çalıştayı düzenlenmesine karar verilen toplantıda, turizm çalıştayının bu yılın kasım ayında, tarım çalıştayının aralık ayında yapılmasına ve bu konuda gerekli çalışma yapılması kararı alındı.

Kent Konseyi Başkan Yardımcısı İsmail Gökçe, "Aldığımız kararlar konusunda gerekli çalışmaları ve girişimleri yapacağız. Tarım ve turizm çalıştayları konusunda ortaya çıkacak görüşleri bir rapor haline getireceğiz.

Bunun sonucunda çalışmalar yapacağız. Ama en önemlisi adı geçen arsada Atatürk Kültür Merkezi yapılması için tüm çabamızı harcayacağız" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım