Menu
RSS

Sarnıç Tepesi Hayvanat Bahçesinde Düzenleme Çalışması

  • Yazan 
Sarnıç Tepesi Hayvanat Bahçesinde Düzenleme Çalışması

Kumluca Belediyesi’ne ait Sarnıç Tepesi Hayvanat Bahçesinde, yürüyüş yolları ve çevresinde düzenleme çalışması başlatıldı. Kumluca Belediyesi’ne ait Sarnıç Tepesi Hayvanat Bahçesinde kanatlı ve memeli türlerinde yaklaşık 600 hayvan bulunuyor.

Antalya’nın batısında en kapsamlı hayvanat bahçesi olan Sarnıç Tepesi Hayvanat Bahçesi, özellikle çocuklar ağırlıklı olmak üzere çevre ilçelerden yoğun ziyaretçi ağırlıyor.

Hayvanat bahçesi içerisinde bulunan yürüyüş yolları ve çevresinde Kumluca Belediyesi tarafından başlatılan düzenleme çalışmalarında ziyaretçilerin daha rahat ziyaretlerini sağlamak amacıyla, yürüyüş yollarına parke taşı döşenmesine ve çevre düzenlemesi çalışması yapılıyor.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Sarnıç Tepesi Hayvanat Bahçesinde kapsamlı bir yenileme ve düzenleme çalışmasına başladıklarını söyledi.

Hayvanat bahçesinin Antalya’nın batısında en kapsamlı hayvanat bahçesi olduğunu ifade eden Çetinkaya, “Bölgemizdeki insanların değişik hayvan türlerini görebilecekleri, aynı zamanda aileleriyle piknik yapabilecekleri güzel bir mekânı yıllar önce oluşturmuştuk.

Şimdi burada hem çevre düzenlemesi, hem de ziyaretçilerin daha rahat ziyaret etmelerini sağlamak amacıyla yürüyüş yollarına iyileştirme çalışması başlattık. Amacımız halkımıza ve özellikle de çocuklarımıza burayı ziyaretlerinde güzel bir anı yaşatmak” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım