Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Pazartesi, 11 Temmuz 2016

O Plakalar Antalya’da

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'de bulunan Suriyelilere vatandaşlık verileceği açıklamasının etkileri sürerken, Antalya'da Suriyelilerle ilgili başka bir konu tartışma yarattı.

Devamını okuyun...

Antalya’yı Üzen Ölüm

Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt'un babası Zühtü Özgen, 77 yaşında hayatını kaybetti. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde bir süredir tedavi gören Zühtü Özgen, dün akşam saatlerinde hayata veda etti.

Devamını okuyun...

Kepez Yaz Spor Okulları Kapılarını Açıyor

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediyesi’nin çocuklar için 8 branşta açacağı yaz spor okulu için kayıtlar başladı. Düzenlenecek olan açılış töreni ile yaz spor okulları faaliyete geçecek. Kepez Belediyesi’nin gelenekselleştirdiği yaz spor okulları için, Turgut Özal Spor Salonu’nda 15 Temmuz Cuma günü saat 10.30’da açılış seremonisi düzenlenecek.

Devamını okuyun...

Sigara Fiyatlarına Zam Şoku

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Sigara fiyatları zamlandı. Sigaraya en son zam 2016 yılının Ocak ayında yapılmıştı. Bayram öncesinde de sigaraya zam geleceği yönünde haberler çıkmış ancak o zaman zam gelmemişti.

Devamını okuyun...

CHP’li Budak: Yandaş Müteahhitlere Hukuk İşlemiyor

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Seydişehir Eti Alüminyum fabrikası ve Oymapınar Barajı’nın geri alınmaması için Danıştay ve Anayasa Mahkemesi kararlarının AKP eliyle baypas edildiğini belirterek, “AKP, Cengiz İnşaat’a tam bir kalkan olmuş, yandaş müteahhitlere hukuk işlemiyor.

Devamını okuyun...

Başkan Genç Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 9 günlük Ramazan bayramı tatilinin ardından ilk iş gününde belediye personeliyle bayramlaştı. Döşemealtı Belediyesi'nde Ramazan bayramı sevinci yaşandı. Belediye Başkanı Genç,  tatil sonrası ilk iş gününde tüm personel ile bayramlaşıp geçmiş Ramazan bayramlarını kutladı.

Devamını okuyun...

Antalya’da Ambulans Kaza Yaptı: 1 Yaralı

Alanya'dan Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine hasta nakleden ambulans Manavgat ilçesinde kaza yaptı. Kazada 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Alanya Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan Elvira Akhmedova'yı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakleden İsmail E.'nin kullandığı 07 S 2732

Devamını okuyun...

Kemal Sunal’ın Mercedes’ine Gözü Gibi Bakıyor

  • Yayınlandığı Kategori Yaşam

Yeşilçam ve Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden olan usta oyuncu Kemal Sunal, 1984 yılında Almanya turnesinde aldığı 84 model Mercedes 200 marka otomobiline 2007 yılında bir arkadaşı vasıtasıyla satın alan Ahmet Yılmaz, ‘O Şaban’ın hatırası’ diyerek otomobile gözü gibi bakıyor.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun