Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kumluca Belediyesi Personeline EBYS Eğitimi

Kumluca Belediyesi Personeline EBYS Eğitimi

Kumluca Belediyesi tarafından Elektronik Belge Yönetimi Sistemine (EBYS) geçildi. Kumluca Belediyesi personeline, 1 Nisandan itibaren uygulanmaya başlanılan Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) eğitimi verildi.

Kumluca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’nın yanı sıra, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYES) proje koordinatörü Doğu Akoğlu tarafından verilen eğitimde, elektronik belge yönetimi sisteminin nasıl kullanılacağı, sistemin faydaları ve sistem yaşanabilecek sıkıntılar hakkında belediye personeline teorik ve uygulamalı eğitim verildi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak daha öncede birçok yeniliklere imza attıklarını, Elektronik Belge Yönetim Sistemiyle de belediye hizmetlerinin vatandaşlara daha hızlı ve kontrol edilebilir bir şekilde sunmayı amaçladıklarını söyledi.

EBYS’nin Kumluca Belediyesinde daha önce var olan toplam kalite yönetim sisteminin tamamlayıcı bir unsuru olduğuna dikkat çeken Çetinkaya, “Artık bu sistem sayesinde belediyemizin tüm yazışmaları elektronik bir ortamda yapılacak.

İş ve işlemler için yapılacak uygulamalar kâğıt üzerinden değil, elektronik ortamda takip edilecek. Evrak karmaşası ve bürokrasi azalacak. Böylece zaman kaybı önlenecek, en önemlisi de vatandaşlarımıza hizmetimiz daha da hızlanacak” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım