Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, düzenlediği yemekte ilçe delegeleriyle bir araya geldi. Parti içi demokrasi vurgusunu yapan Başkan Tayfur, “Mutlu bir Türkiye diyerek demokrasiden kopmadan gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

21 Haziran 2020 Pazar günü gerçekleştirilen delege seçiminin ardından ilçe delegeleriyle Alara Restaurant’ta düzenlenen yemekte bir araya gelen İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, birlik beraberlik mesajı verirken, delegelere tek tek teşekkür etti. Başkan Tayfur, Muratpaşa’daki üyelere ve delegelere yaptığı konuşma ile dikkat çekti.

İşte İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur’un konuşması:

21 Haziran 2020 Pazar günü, İYİ Parti’ye gönül veren üyelerimiz ve sizlerle birlikte sağlıklı ve Türkiye’ye örnek bir delege seçimi yapmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte gösterdiğiniz güven ve inanç bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir.

Delege seçimlerimizi şeffaf, demokratik ve üyelerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Genel Merkezimizden görevlendirilen Hukuk ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Sinem Uludamar ve Hukuk ve Seçim İşleri Başkan Danışmanı A

vukat Sayın Volkan Altan’ın gözlem ve kontrolünde yapılan seçimlerimizde, adaylardan gelen talepleri üzerine Turan Altunkaya ve Zeliha Çam’a da görev vererek hem talepleri yerine getirdik hem de akıllarda soru işaretleri kalmasının önüne geçtik.

Hatta delege seçimimizin tamamlanıp, sayım yapıldıktan sonra, Genel Merkez’den görevlendirilen Sayın Uludamar ve Sayın Altan’ın, sonuçları bekleyen partililere gerekli açıklamaları yapıp, şahsıma ve siz Cesur Yüreklilere teşekkür etmeleri bizleri ayrıca gururlandırdı.

Kongre sürecinde İl Başkanımız Sayın Mehmet Başaran, bizzat şahsımı arayarak demokratik bir seçim yapılması ile alakalı tavsiyelerde bulunmuştur. İl Başkanımız Sayın Mehmet Başaran’a sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Yerel seçimlerde Millet İttifakı’nın gücü Antalya’da iktidar olmamızı sağlamıştır. Yani özellikle Büyükşehir, Muratpaşa ve diğer belediye başkanlıklarının kazanılmasında İYİ Partimizin çok büyük katkısı vardır. Dolayısıyla Büyükşehir ve Muratpaşa Belediyeleri, Millet İttifakı’nın meyveleridir.

Üyelerimiz ve delegelerimiz şunu bilsin ki, İYİ Parti olarak, kazandığımız belediyelerde hak ettiğimiz görevleri yine sizlerin destekleriyle almak için gerekli bütün istişareleri yapıp, söz sahibi olacağız.

Bilinmelidir ki, kongre süreçleri, siyasi partilerin birlik beraberlik ve dayanışma içinde olduğu, aynı zamanda millete hizmet etme yolunda daha İYİ olacağına inanılan kadroların da yarıştığı, rekabetlerin çetin yaşandığı demokrasi platformudur.

Her siyasi partide rekabetler olağandır. İnancım odur ki, partimiz organlarında görev almak isteyen arkadaşlarımızın tümünün hedefi, İYİ Partimizi daha ileriye taşımaktır. Şahıslar fani, ancak görevler ve makamlar bakidir. Bu bir bayrak yarışıdır.

İyi Parti Muratpaşa İlçe Yönetim Kurulu Olarak, 9 Temmuz 2020 Perşembe günü ilçe kongremizi gerçekleştirme kararı aldık. 9 Temmuz’da Cam Piramit’te yapacağımız kongremiz, yine Demokrasi Şöleni içerisinde,

Demokratik bir şekilde ve yine Türkiye’ye örnek olarak tamamlanacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Bize inanarak destek olan milletimize karşı sorumluluğumuz var. Kırgınlıkları bırakarak inançla devam etmeli ve Türk milletinin umudu olan İYİ Partimizi hep beraber hak ettiği noktaya taşımalıyız.

İYİ Parti’miz kurulduğu inanç, felsefe ve hedefte yürüdüğü müddetçe Hepimize düşen görev İYİ’lerin  sayısını arttırmak, Atatürk’ün izinde, milli ve manevi değerlerimize bağlı kalarak daha çok çalışmak ve mücadele etmektir.

Zaman, ayrışma, kutuplaşma zamanı değil, birlik ve beraberlik zamanıdır. 9 Temmuz Perşembe günü gerçekleştireceğimiz Demokrasi Şöleni havasında geçecek ilçe kongremizde seçilen kadrolarımızla birlikte İYİ Parti’mizi iktidara taşımak için

var gücümüzle mücadele edeceğinizden zerre şüphem yoktur.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in yaktığı ışıkla, İYİ Partimizi Muratpaşamızda birinci parti yapmaya kararlığıyız. Bunu da siz Cesur Yürekli üyelerimiz ve delegelerimizle beraber başaracağımıza eminim.

Bu güçle milletimiz, demokrasiden sapmadan, Türkiye’nin önünü açmaya karar vermiştir. Kararmakta olan ufkumuzu ‘İyilik güneşi’ ile aydınlatarak ileriye bakacağız. Milletimiz, yeni bir iktidarla, güçlü bir Türkiye yoluna İYİ Parti ile devam etmek niyetini açıkça beyan etmektedir.

Unutmayın ki, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de ifade ettiği gibi “Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer’.

Milletimizin istek ve taleplerine kayıtsız kalmayan İYİ Partimiz, kurucularımızın aldığı tarihi sorumlulukla kurulmuş ve her geçen gün iktidar yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Özgür, güvenli, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, komşuları ile barış içerisinde, istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformda saygın, milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan ve geleceğine umutla bakan,

eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye hayali ile Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile yola çıktık. Partimizin çağrısı, 21. Yüzyılın gerçeklerini doğru okuyabilen, değişen çağa ayak uyduran, güçlü, zengin ve en önemlisi mutlu TÜRKİYE ÇAĞRISIDIR.

Nasıl ki, dönemin hükümetinin beceriksizlikleri yüzünden, içine düşürüldüğümüz durumda, yedi düvele karşı, dedelerimiz, ninelerimiz kenetlendiyse, bugün de beceriksiz bir iktidar yüzünden, içine düşürüldüğümüz durumda İYİ’ler ile birlikte yine yedi düvele karşı kenetlendik.

İstiklal Marşımız bile “Korkma” diye başlıyor. Biz Cesur Yürekliler korkmuyoruz. Mutlu bir Türkiye diyerek demokrasiden kopmadan gümbür gümbür geliyoruz.

Değerli arkadaşlarım, AK Partisinin ülkemizi getirdiği durum ortadadır. Bizler için her bir işsizimiz, başlı başına acı bir öyküdür.

Oğlu harçlık ister diye, cebinde parası olmadığı için pazar günü erkenden evden çıkan babaların öyküsünü hatırlayın…

Mahalle pazarlarının bitiş saatinde kalan meyve sebzeleri toplayan anaların öyküsünü hatırlayın…

Ülkenin varını yoğunu betona ve beş müteahhidin ikbaline bağlayan zihniyetin bizi karşı karşıya bıraktığı gerçek, maalesef budur.

Oysa Türkiye, çok büyük iş gücü potansiyeline sahip bir ülkedir.

Ama bunu yapabilmek için, “hep bana, hep bana” değil, “önce millet” diyebilmek gerekir.

İnşallah, milletimiz yetkiyi verdiğinde, bu büyük gücün nasıl harekete geçeceğini hep birlikte göreceğiz.

Milletimiz, görevi bizlere verdiğinde,

Şu anda 28 milyonu istihdam edebilen Türkiye; inşallah, 36 milyonun üzerinde vatandaşımızın çalışabildiği, güçlü ve zenginleşen bir Türkiye’ye doğru yol alacaktır.

İşte böyle bir Türkiye, milletimizin hayalidir, biz İYİ’lerin hayalidir.

Bu hayal, inanan, dürüst ve ehil kadrolarla kolayca gerçeğe dönüşebilecek bir gelecek resmîdir.

İYİ Parti’nin hayal ettiği Türkiye, mutlu, umutlu ve GÜÇLÜ bir Türkiye’dir.

Böyle bir Türkiye karşısında, herkes hareketlerine dikkat edecektir.

Çünkü İYİ Partimizde Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel’in ruhu vardır.

Çünkü İYİ Partimizde Cumhurbaşkanımız Sayın Turgut Özal’ın ruhu vardır.

Çünkü İYİ Partimizde Kıbrıs Fatihleri Sayın Bülent Ecevit ve Sayın Necmettin Erbakan’ın ruhu vardır.

Çünkü İYİ Partimizde Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun ruhu vardır.

Çünkü İYİ Partimizde Başbuğ Alparslan Türkeş’in ruhu vardır.

Çünkü bilecekler ki, biz güçlüyüz.

Çünkü herkes kabul edecek ki;  Türkiye ele güne muhtaç değildir.

Türkiye’nin ve Muratpaşa’nın iyi ve cesur insanları,

Hazır olun.

Bu günler yakındır.

Yeter ki milletimize bu gerçekleri ve kendimizi anlatalım.

İşte vazifemiz budur.

Milletimiz çalışkandır.

Milletimiz zekidir.

Milletimizin feraseti yüksektir.

Bu duygu ve düşüncelerle ilçe delege seçimleri öncesinde ve sonrasında verdiği tavsiyelerle bizlere ışık tutan İYİ Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Başaran ve yönetim kuruluna tekrar tekrar teşekkür ediyorum. 21 Haziran’da gerçekleştirdiğimiz delege seçimlerimize gelerek,

demokrasiye katkıda bulunan üyelerimiz başta olmak üzere, siz değerli delegelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah Hepinizden Razı Olsun.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ifade ettiği gibi buradan ilan ediyorum ki;

İYİ Parti, milletin hakkını, millete teslim etmeye geliyor.

İYİ Parti Türkiye’yi hak ettiği mutlu geleceğe taşımaya geliyor.

Yılmayacağız, Yorulmayacağız, Yıkılmayacağız;

Başaracağız, başaracağız, başaracağız.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Allah’a emanet olun.

Semih TAYFUR

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı

0
Paylaşım