Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Gelecek Partisi hızla Türkiye geneli İl ve İlçe kongrelerini tamamlamaya başladı. Antalya’da Muratpaşa ve Alanya ilçe kongrelerine katılan ve kongrelerde birer konuşma yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Antalya’dan oldukça umutlu olduğunu belirterek

“her Türk insanı gibi Türkiye'nin milli iradesini ortaya koyarak yeni bir başlangıç yapması için Türkiye'nin dört bir yanından destek mesajları almaktayız ve gençlere bu konu da çok iş düşmekte” dedi.

Antalya da ilk olarak Muratpaşa ve Alanya ilçesinde start veren Gelecek Partisi, Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu'nun teşrifleriyle ilk kongresinin başlangıcını verdi ve Antalya, Ağustos ayı sonunda kongrelerini tamamlamış olarak hızlı bir başlangıç yapacağının sinyalini vermiş durumda.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İlçe kongreleri tamamlandıktan sonra, Gelecek Partisi Antalya İl Başkanlığında İl Başkanı Beytullah Demir, Kadın Kolları Başkanı Havva Gencer, Gençlik Kolları Başkanı Ferit Birkan Küçüksüslü, İlçe Başkanları ve Başkan yardımcıları ile bir araya geldi.

Antalya'nın yapılanmasından son derece memnun ve mutlu olduğunu, Akdeniz'in göz bebeği Antalya'nın çok güzel işler başaracağına inandığını sözlerine ekledi.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sayın Davutoğlu; “Biz geleceği şekillendirmeye geliyoruz her Türk insanı gibi Türkiye'nin milli iradesini ortaya koyarak yeni bir başlangıç yapması için Türkiye'nin dört bir yanından destek mesajları almaktayız ve gençlere bu konu da çok iş düşmekte”

0
Paylaşım