Menu
RSS

Antalya’da Zehir Tacirlerine Operasyon; 14 Gözaltı

  • Yazan 
Antalya’da Zehir Tacirlerine Operasyon; 14 Gözaltı

Antalya’da polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği iki operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Son dönemde zehir tacirlerine yönelik operasyonları sıklaştıran Antalya Emniyeti Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan kişileri teknik ve fiziki takibe aldı.

Önceki gün 7 ayrı noktaya eş zamanlı düzenlenen operasyonda 8 kişi yakalandı. Yapılan aramalarda çok sayıda tabanca mermisi, uyuşturucu madde kullanım aparatı ve 25 gram eroin ile 14 ecstasy hap ele geçirildi.

İKİNCİ OPERASYON

Ayrıca doğu illerinden uyuşturucu getirileceği ihbarını alan ekipler, Aksu İlçesi kent girişinde operasyon düzenledi. Çok sayıda ekibin katıldığı operasyonda iki otomobil durduruldu.

Otomobillerde yapılan aramalarda gizlenmiş halde 525 gram metamfetamin maddesi, iki ruhsatsız tabanca, bu tabancalara 15 mermi ele geçirildi. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

2 operasyonda gözaltına alınan ve aralarında iki kadının da bulunduğu 14 şüpheli, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım