Menu
RSS

Antalya MMO İki Hafta’ da Üç Seminer Düzenledi

  • Yazan 
Antalya MMO İki Hafta’ da Üç Seminer Düzenledi

Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubesi 2 haftada 3 seminer gerçekleştirdi. Özel bir firma işbirliği ile "Buhar Cihazları ve Tesisatları" ,"Otel ve Hastanelerde Sprinkler Tesisatı ve Alınması Gerekli Yangın Tedbirleri" ayrıca Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD) ile de" Işınım ile Yüzeyden Isıtma ve Soğutma Sistemleri" konulu seminer düzenledi.

MMO Antalya Şube ve TTMD işbirliği ile düzenlenen seminer konferans salonunda üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu’nun konuşması ile başlayan seminerde, TTMD Antalya İl Temsilcisi Serhat Bahşi’de TTMD’nin Antalya ve Türkiye geneli yapmış olduğu faaliyetler ile ilgili üyelere bilgi verdi. Seminer Doç.Dr.İbrahim Atmaca moderatörlüğünde devam etti.

HAMAMCIOĞLU TERÖRÜ KINADI

MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu konuşmasında gündeme de değindi. Hamamcıoğlu, Başkent Ankarada yaşanan bombalı terör saldırı ile yeni bir acı yaşadıklarını kaydetti. Hamamcıoğlu, “28 şehit verdik. Bir gün sonrasında Diyabakırdan gelen haber üzüntümüzü ikiye katladı.

Lice’de yaşanan patlama sonucunda da 6 şehit verdik. Umarım bu son olur”dedi. Hamamcıoğlu, yaptıkları seminerlerle kamuoyu ve üye bilincini arttırmak adına da seminere devam edeceklerini sözlerine ekledi.

“MESLEK ÖRGÜTLERİ İLE TEMAs HALİNDEYİZ”

Hamamcıoğlu’nun konuşmasının ardından söz alan TTMD Antalya İl Temsilcisi Serhat Bahşi ise, Antalya ve Türkiye içerisinde yaptıkları çalışmalar ile ilgili üyeleri bilgilendirdi.

Bahşi, bilgi ve teknoloji transferlerini gerçekleştirmek için, meslek örgütleri ile temas halinde olduklarını söylerken, “ Yeni mezun mühendisler ve bu meslekte yetişmek isteyen öğrencilerin uygulama alanında ki eğitimlerine, araştırmalarına, bilgi ve teknoloji transferlerine katkıda bulunmak hedefimiz” dedi.

Öte yandan Hamamcıoğlu, seminere konuşmacı olarak katılan TTMD Eğitmeni Remzi Uğur'a teşekkür belgesi takdim etti.

yukarı çık
0
Paylaşım