Menu
RSS

Antalya’nın Batı İlçelerinde Kuvvetli Yağış ve Körfezde Fırtına Uyarısı

Antalya’nın Batı İlçelerinde Kuvvetli Yağış ve Körfezde Fırtına Uyarısı

Antalya’nın Batı İlçelerinde Kuvvetli Yağış ve Körfezde Fırtına Uyarısı! Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü üst üste iki uyarı yayınladı; Antalya’nın Batı ilçelerinde kuvvetli yağış uyarısının yanısıra yine Antalya kurfezinde kuvvetli fırtına uyarısı da yapıldı. 

Kuvvetli Yağış Uyarısı

16.02.2018 Cuma günü Antalya çevrelerinde görülecek sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların gece saatlerine kadar Antalya'nın batı ilçelerinde (Kaş, Kale, Finike, Elmalı, Kumluca, Kemer, Korkuteli) kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (40-75 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Antalya Körfezi’nde Fırtına Uyarısı

Kaş-Anamur arasında rüzgarın yarın (16/02/2018 Cuma) sabah saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) FIRTINA, yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde, KUVVETLİ FIRTINA şeklinde esmesi beklenmektedir.

Oluşabilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkcılar olmak üzere yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

yukarı çık
0
Paylaşım