Menu
RSS

Antalyalı Çiftçilere 2 Milyonluk Hibe!

Antalyalı Çiftçilere 2 Milyonluk Hibe!

Manavgat’ta düzenlenen toplantıda çiftçilere kırsal kalkınma destekleri kapsamında 2 milyon liraya kadar hibe desteği verileceği belirtildi. Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Hakkındaki tebliğle ilgili

Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Manavgatlı çiftçilere yönelik İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde bilgilendirme semineri düzenledi.

Seminere İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü İzzet Kaş, Manavgat Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yeşim Tıravoğlu Demirtaş, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, MASİAD Başkanı Turgay Akar, Manavgat Süt Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Ay ve çiftçiler katıldı.

Toplantıda konuşan İzzet Kaş, çiftçilere yönelik yüzde 50'si hibe şeklinde olacak krediler için son başvuru tarihinin 4 Aralık olduğunu belirterek, sunulan projeler içinde kabul edilenlere 2 milyon liraya kadar hibe desteği verileceğini, desteğin alt limitinin ise 30 bin lira olduğunu vurguladı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yeşim Tıravoğlu Demirtaş, seminerin kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programını anlatmak için gerçekleştirildiğini belirterek, destek projeleriyle kırsal bölgelerde üretimin rekabet edebilir seviyeye çıkarılmasının amaçlandığını söyledi.

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin de bu yıl 11'incisi açıklanan destekleme programının Manavgatlı çiftçi ve üreticilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım