Menu
RSS

ASMMO’nun Çağdaş Demokrat Grubu Görücüde

ASMMO’nun Çağdaş Demokrat Grubu Görücüde

Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimlere hazırlanıyor. Üç dönemdir seçimleri kazanan Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu, geçtiğimiz günlerde ön seçimle başkan adayını belirlemişti. Uzun yıllar yönetimlerde görev alan Emrullah Tayfun Çavdar, grubun yeni başkan adayı.

Antalya Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu, Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 04-05 Haziran 2016 tarihlerinde yapılacak olan 22. Olağan Seçimli Genel Kurulu için grup Üyelerinin yoğun katılımı ile 02.04.2016 tarihinde yapmış olduğu ön seçim sonucunda kurul adaylarını belirledi.

Antalya Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu seçime hazır olduklarını ve seçim için start verdiklerini bildirdiler. Üyelere güvendiklerini belerten grup, yeniden oda seçimlerini kazanacaklarını ve meslektaşlarının menfaatleri doğrultusunda çalışma yürütmeye devam edeceklerini belirttiler.

Mevcut Oda Başkanı Tevfik Fikret Küçükerciyes, bu gruba destek verdiğini ve seçim çalışmalarına katkı koyacağını ifade etti.

Yeni Yönetim Ve Organ Görev Dağılımı Şöyle;

Başkan Adayı: Emrullah Tayfun Çavdar.

Yönetim Kurulu Adayları: Sacittin Hancıoğlu, Mustafa İnce, Kemal Yiğit, Necati Şenyiğit, Ahmet Eroğlu, Melisa Işıl Kodal.

Disiplin Kurulu Adayları: Yasemin Barlas, Musa Bayar, Burcu Kızılkaya, Rafet Çiloğlu, Mikail Alkaya.

Denetleme Kurulu Adayları: Yusuf Çelik, Fatih Kuruoğlu, Nefiye Yağcı.

Haber Adnan ÇOBAN

yukarı çık
0
Paylaşım