Menu
RSS

CHP Antalya’da Birlik Şöleni

CHP Antalya’da Birlik Şöleni

CHP Kepez İlçe örgütü tarafından Düzlerçamı mevkiinde yapılan dayanışma ve birlik etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Etkinliğe yüzlerce CHP’linin yanı sıra, CHP Antalya Milletvekili ve MYK üyesi, Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak,

milletvekili ve PM Üyesi Devrim Kök, milletvekilleri Mustafa Akaydın, Niyazi Nefi Kara, CHP İl Başkanı Semih Esen ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Muratpaşa, Konyaaltı, Döşemealtı, Kumluca, Kaş, Korkuteli, Kemer İlçe Başkanları ve o bölge partilileri, il ve ilçe kadın kolları, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, eski milletvekilleri ve eski ilçe başkanları katıldı. Ayrıca yöre derneklerinden birçoğu etkinlikte yerini aldılar.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan CHP Kepez İlçe Başkanı Garip Erdoğan, “Pazar günü zahmetli bir gündür. Çok zor dönemden geçen bu süreçte bize düşen şey; hep bir arada yaşayabilmeyi, hem acılarımızı hem de sevinçlerimizi bir arada tüketebilmeliyiz. Kısa konuşacağım. Bu etkinliğimize katkı koyan Konyaaltı Belediye Başkanımıza, Muratpaşa Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ev sahipliğimizi yapan Döşemealtı Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Bu Türkiye hepimizin. Savaşsız bir dünya umudumuzdur” dedi.

Daha sonra konuşmasını yapan İl Başkanı Semih Esen’de çok kısa bir konuşma yaptı. Esen; “Şu ortamda uzun uzadıya konuşmanın gereksiz olduğunu bilerek sadece şunu söylemek istiyorum; Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın, hiç kimse vazgeçmesin. İnanın, inanıyoruz, başaracağız, çalışacağız, kazanacağız, iktidar olacağız. Başarıyı kutladığımız bir günde yine bir arada olmak umuduyla iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra halaylar çekildi.

yukarı çık
0
Paylaşım