Menu
RSS

CHP Antalya Parti Okulu ‘Sahalar Yeşil, Sağlıklı Nesil’

CHP Antalya Parti Okulu ‘Sahalar Yeşil, Sağlıklı Nesil’

CHP eğitim sorumluları tarafından organize edilen bir proje hayata geçti. “Sahalar Yeşil, Sağlıklı Nesil” adı altında düzenlenen proje, 12-15 yaş arası gençlerin futbol turnuvası renkli sahnelere neden oldu.

Projenin hayata geçirildiği Konyaaltı Siteler Mahallesi Şehit Akil Demiral Parkı’ndaki futbol turnuvasını CHP Konyaaltı İlçe Başkanı İlhan Buğdaycı ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra proje ekibi, parti üyeleri ve çok sayıda mahalle halkı izledi.

CHP Parti Okulu eğitmeni ve danışman Gülser Avar öncülüğünde gerçekleşen proje ekibinde Özlem Saday, Beyazıt Canelli, Hülya Alaca, Mehmet Ay, Ali Kılıç ve Sultan Kavacıklı görev aldı.

Proje hakkında bilgi veren Gülser Avar; Parti okulu çerçevesinde gerçekleştirmiş olduğumuz mikro sosyal projelerimiz var. Kendi ekibimin hazırlamış olduğu, çocuklara yönelik, özellikle çocuk istismarının yoğun olduğu bu günlerde böyle bir projenin uygulanabilmesi ve çocuklar tarafından talep görmesi bizi gerçekten mutlu etti” dedi.

Projenin amacını anlatan Avar “Amacımız sağlıklı nesiller yetiştirmek, çocukları sporla buluşturmak ve disipline etmek. Ata’mızın dediği gibi, “sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” felsefesini güdüyoruz ve bunun uygulanabilirliğini sağlamak için mücadele ediyoruz.

Konyaaltı ilçemizin Siteler Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz bu projeye 28 çocuğumuz katıldı. 7’şer kişilik 4 tane gurup arasında oynanacak olan futbol maçları sonunda başarılı olan takıma madalyaları verildi. Aynı zamanda bu turnuvaya katılan tüm çocuklarımıza birer tane NUTUK hediye ettik.

Farklı siyasi görüşteki insanların oturduğu mahalle olması nedeniyle Siteler Mahallesi’ni seçtik öncelik olarak. Yani sadece CHP’li olan kişilerin oturduğu mahalleleri değil, değişik siyasi görüşten insanların oturduğu mahalleleri seçerek, bu insanları düzenleyeceğimiz projelere dâhil edip partimize sempati sağlamayı hedefledik.

Elbette sadece bu proje kapsamında düzenlediğimiz futbol turnuvasına katılan çocuklarımıza değil aynı zamanda onların bu projemize dâhil olmalarına izin veren ailelerine de çok teşekkür ediyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

yukarı çık
0
Paylaşım